KITTO KATTO - מסעדה יפנית חדשה, תל אביב
בפינת הרחובות דיזנגוף ובר גיורא בתל אביב, נפתחה מסעדה יפנית חדשה בסגנון איזקאיה. בתפריט מנות כמו: סלט יובה וכמהין עם חסה, סלנובה, אנדיב ושורש לוטוס; לברק מאודה עם קומבו, פטריות שימאג'י וג'ינג'ר; צ'יראשי- סושי מפורק עם שרימפס טמפורה, סקאלופ וסלמון. המקום פתוח בכל יום מלבד ראשון, כרגע בתקופת הרצה ופועל רק בשעות הערב ובהמשך החודש צפוי להציע גם ארוחות צהריים.

קיטו קאטו. פינת דיזינגוף ובר גיורא, תל אביב.  03-778-1101 

 

קיטו קאטו טטאקי (צילום: דרור עינב, יחסי ציבור)
חדש בדיזנגוף. קיטו קאטו | צילום: דרור עינב, יחסי ציבור

פופ אפ פיצה יוונית בגרקו, תל אביב
המסעדה היוונית מציעה פופ אפ של פיצה יוונית שיפעל במהלך חודש אוגוסט. את הפיצות ניתן יהיה להזמין במשלוח או לאכול במקום. בתפריט: פיצת סקורדליה עם קרם שקדים ושום, שקדים קלויים ודבש יווני; פיצת גירוס עם עגבניות צלויות בגריל, גירוס עגל וכבש, בצל, פטרוזליה וציזיקי; פיצה סובלקי עם סובלקי פרגיות, בצל מקורמל, פטרוזליה ותבלין גרקו; ופיצה קאיימיקי עם קרם יוגורט, פירות יער ושקדים קלויים.

טלפון למשלוחים: 03-7444022

עראיס אקספרס, ראשון לציון
מנת הפיתה הצלויה ממשיכה לככב, והפעם מקום חדש המוקדש כולו לעראיס נפתח בראשון לציון (בקרוב גם ברמת גן). המקום נקרא "עראיס אקספרס", ותוכלו למצוא כאן שלל מנות כמו: עראיס בקר (44 שקלים), עראיס אנטריקוט (45 שקלים), ועראיס צמחוני במילוי פטריות פורטבלו, חציל על האש ותפוחי אדמה (39 שקלים). לצד העראיס נמכרות במקום גם מגוון תוספות. המקום כשר.

עראיס אקספרס. משה בקר 14,ראשון לציון. 03-6218888

עראייס אקספרס  (צילום: איציק בראל, יחסי ציבור)
העראייס שולט. עראייס אקספרס | צילום: איציק בראל, יחסי ציבור

תפריט בין המצרים באנדלוסיה, ירושלים
המסעדה הירושלמית מציעה ללקוחותיה תפריט מיוחד לתקופת בין המצרים. בין המנות בתפריט הספיישל: בריק לוקוס (40 שקלים), דג מטוגן (40 שקלים), פילה דניס (44 שקלים), ומוסקת דג ים (38 שקלים).

אנדלוסיה. מעבר בית הכנסת 12, כיכר המוסיקה, ירושלים. 02-6266306

סדנאות וויסקי ובשר מעושן בשישקו, תל אביב
יוסי בוזנח והשף רוברט קלוגר, יעבירו יחד סדנאות וויסקי מתיישן ובשר מעושן בשישקו. הסדנאות הקרובות יתקיימו בתאריכים: 5.8 \ 12.9. מחיר לאדם הוא 350 שקלים. 

שישקו. הר סיני 2, תל אביב. 073-7590001

ערבי ספרות וגלידה בארטה, תל אביב
הגלידרייה במדרחוב נחלת בנימין תערוך בימי שבת בערב החל מהשעה 18:00, ערבי ספרות עם סופרים מקומיים שונים שיגיעו להתארח. בין האורחים: שי גלבר, אריאל קדם, שקד צדיק ועוד. בנוסף, מדי יום חמישי יתקיים במקום מופע ג'אז חי בין השעות 20:00-22:30. הפעילויות יתקיימו בחודשים ספטמבר ואוקטובר. 

ארטה. נחלת בנימין 11, תל אביב. 055-8954868

ארטה גלידה (צילום: דניאלה קונטיני,  יחסי ציבור )
ערבי ג'אס וערבי ספרות בארטה גלידה | צילום: דניאלה קונטיני, יחסי ציבור

אוכל לטיסה מבית אילנס, נתב"ג
מי שמגיע לנמל התעופה בן גוריון יכול להיעזר מעתה בשירות חדש של קפה אילנס, הכולל מארזי מזון מוכנים לטיסה. בין המארזים: מארז ישראלי  עם כריך פוקצ'ה של חביתה, שמנת, ירקות ובצד סלט קטן ומים מינרלים; מארז בריא - המכיל סלט קינואה ועדשים עם חמוציות ועשבי תיבול, מים מינרלים ותפוח; ומארז בד"ץ  עם כריך גבינה צהובה עם חמאה וירקות , בקבוק מים וחטיף בריאות.

לפרטים נוספים

תפריט קיץ חדש במסעדת West Side , תל אביב
המסעדה הכשרה מציעה תפריט קיץ חדש ובו מנות כמו טרטר טונה אדומה עם דלעת כבושה וסורבה הדרים; מסאבחה שקדי עגל, ויניגרט שיפקה, תפוצ'יפס ראטה ואבקת טחינה; קרפצ'יו כבד אווז עם נקטרינות, ושקדים קלויים בכמון ודבש; וסינטה נברסקה עם לבבות חסה צלויות בקרמל עגבניות, צ'יפוטלה וכוסברה.

ווסט סייד. מלון רויאל ביץ', הירקון 19, תל אביב יפו. 03-740-5054 

רשת מוזס חוגגת 15 שנים עם השף יובל בן נריה
לרגל חגיגות 15 שנים לרשת ההמבורגרים מוזס, היא מציעה תפריט חדש בניצוחו של השף יובל בן נריה. ההמבורגרים של בן נריה יהיו זמינים לחודש ימים החל מחודש אוגוסט (כל המבורגר יוגש במשך חודש אחר) ויוצעו בכל סניפי הרשת. בין ההמבורגרים החדשים: קציצת בקר עם צ'דר בלחמנייה עם מגוון רטבים כמו מסקרפונה שחורה, קרם שום ותרד וברביקיו הודי מעושן; המבורגר סמאשד משתי קציצות בשר בקר משוטח ועליהן צ'דר, טבעות בצל סגול, וירקות; המבורגר בתוך גביע חסה אייסברג עם קציצת בקר מתובלת, צ'דר, חמוצים, עגבניות, וטבעות בצל סגול. מחיר כל המבורגר-79 שקלים.

לפרטים

יובל בן נריה המבורגר למוזס  (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
המבורגר של יובל בן נריה לרשת מוזס | צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור

חגיגות 13 שנים לבליקר, משגב
המסעדה הצפונית חוגגת 13 שנים לפתיחתה, ומציעה תפריט של מנות מיוחדות שיוגשו בתאריכים ה-4-10 לאוגוסט. בין המנות: המבורגר בקר 220 גרם בלחמניה שחורה ובתוספת סלופי ג'ו עם מיקס ציפס דק וציפס בטטה (69 שקלים); סביצ'ה גלילי עם כוסברה, לימון ,שמן זית מיודפת ,בולגרית ,צ'ילי חריף פיסטוק וצנובר (54 שקלים); וטליאטה אבץ עם פילה בקר, פטריות פורטבלו ושמן כמהין (109 שקלים).

בליקר משגב. פארק תעשיה משגב. 049991234

סניף חדש לרשת מתוקה, גבעתיים
רשת המאפים והמתוקים, פתחה סניף חדש בקניון גבעתיים בו ניתן יהיה לרכוש מאפים, מוצרי קונדיטוריה ומגשי אירוח.  

לפרטים: 1-700-723-723

אירועי קולינריה ומחול בשוק מחנה יהודה, ירושלים
בשוק מחנה יהודה עורכים בין ה-1 ועד ה-4 לספטמבר פסטיבל מיוחד המוקדש למחול וקולינריה. במסגרת האירועים, יתקיימו ארוחת שף והופעת מחול (בהזמנה מראש) במסעדות שף כמו האטלייה של טלי פרידמן; הדקל 3 של מחניודה ורחמו הוותיקה בשוק.

לפרטים נוספים

אפרטיבו בקאב קם, תל אביב
המסעדה מציעה 30 אחוזי הנחה על תפריט האלכוהול והאוכל בשעות 18:00-20:00. בין המנות המוזלות: פלה קם עם דג ים כבוש, שאלוט, ג'ינג'ר וחריף (32 שקלים); גאי יאנג - שיפוד כרעי עוף בקארי אדום ורוטב תמרינדי חריף (32 שקלים); לאב נאה - סלט בקר חריף עם חלקי פנים, נענע, כוסברה וסטיקי רייס (72 שקלים).

קאב קם. לינקולן 11, תל אביב. 03-6889960

קאב קם - קונג טוט (צילום: דן פרץ, mako אוכל)
אפרטיבו בקאב קם | צילום: דן פרץ, mako אוכל

מן טן טן מארחת שפים מתחלפים, תל אביב
המסעדה היפנית תארח בימי ראשון שפים שונים לשיתופי פעולה קולינריים. ביום ראשון הקרוב החל מהשעה שש בערב, יתארח השף אסף דוקטור ממסעדת אייבי, ויוגשו מנות דגים וירקות שישלבו את הסגנון היפני בשילוב הסגנון המקומי.

מן טן טן. נחלת בנימין 57, תל אביב. 03-6725318

ארוחה מיוחדת בטאיזו, תל אביב
השף יובל בן נריה עורך בטאיזו ארוחות משתה פקיסטניות בתאריכים 18-21 לאוגוסט, החל מהשעה שש וחצי בערב. הארוחות יוגשו למרכז השולחן ויציעו תפריט קבוע מראש שיכלול מאכלים פקיסטנים וקינוחים של ממתקים אותנטיים. המחיר לאדם לארוחה הוא 315 שקלים.

טאיזו. מנחם בגין 23, מגדל לווינשטיין, תל אביב. 03-5225005

ביא פאן מציעים הנחות למקדימים, תל אביב
הביסטרו היפני מציע 20 אחוזי הנחה על תפריט האוכל והמשקאות למי שיגיע למסעדה עד השעה 18:30. ההצעה תקפה בימים ראשון עד חמישי ולא בסופי שבוע.

יא פאן. נחמני 26, תל אביב. 03-648-7796

יורשים, יא-פאן ביסטרו יפני בעיצוב ברנוביץ גולברג  ופיצו קדם  (צילום: עמית גירון)
הנחות למגיעים מוקדם. יא פאן | צילום: עמית גירון

ארוחות בוקר חדשות במסעדת R&R, ירושלים
הדיינר הירושלמי מציע ארוחות בוקר חדשות ביניהן: בוקר אמיצות עם ביצי עין, צ׳וריסו, קריספי בייקון תפוחי אדמה וטוסט אמנטל (64 שקלים); אחרי האימון - חביתת חלבונים עם טונה, גבינה רזה, טחינה גולמית, לחם דגנים, מוזלי, ומיץ תפוזים (58 שקלים). ארוחות הבוקר מוגשות בימי שבת בשעות 08:00-13:00.

R&R .יפו 33, ירושלים, 02-6253435

חודש בהשראת הריביירה הצרפתית בגרינברג, תל אביב

במהלך חודש אוגוסט, עורך הביסטרו חגיגה צרפתית עם תפריט הכולל מנות כמו: סנדוויץ' צרפתי בבגאט עם המבורגר בקר, כבד אווז, עלי רוקט, בצל צלוי, פטריות, איולי חרדל דיז'ון, ציר בקר ויין אדום (88 שקלים); קרואסון צלוי בסרטנים, מרווה, חמאה, שמנת, קונפי עגבניות, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז (78 שקלים); פילה בר ים צלוי עם מולים, אפונת שלג בצבעים, זיתים, עגבניות שמש, זוקיני צהוב, ציר דגים, חמאה, טימין ומרווה (118 שקלים); לברק שלם עם מנגולד, בצל, כרישה, כרוב מעושן, בר בלאן אנשובי וטרגון (98 שקלים). התפריט המיוחד יוגש עד ה-15.8.

גרינברג ביסטרו. אורי צבי גרינברג 25, תל אביב

חגיגה צרפתית בגרינברג  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
קיץ צרפתי בגרינברג | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

תפריט בין המצרים ברשת אגאדיר
בכל סניפיה הכשרים של הרשת (ירושלים ובני ברק), מציעים תפריט מיוחד לתשעת הימים של בין המצרים. בין המנות המיוחדות: פילה לברק צרוב במחבת עם שמן זית, מלח ופלפל גס, פטרוזיליה, שעועית ירוקה, בצל לבן וירוק, שרי ושום; לברק בציפוי פריך בלחמניית המבורגר עם רוטב טרטר על בסיס מיונז, מלפפונים חמוצים ובצל סגול. 

לפרטים:  5690*, אגאדיר