פנקייק מקס ברנר (צילום: אלירן ניסן,  יחסי ציבור )
פנקייקים ותותים במקס ברנר | צילום: אלירן ניסן, יחסי ציבור

מה עושים עם הילדים?

תפריט משפחתי חדש בבאקאפיקו, תל אביב
המסעדה של לירן גרודה מציעה תפריט חדש להורים וילדים, הכולל מנת פתיחה (אחת מתוך שתיים) ומנה עיקרית להורה, מנת ילדים (פיצה או פסטה) לילד ושתי כוסות שתייה. המחיר: 98 שקלים להורה וילד, ועוד 38 שקלים לילד נוסף. התפריט מוצע בימי השבוע בין השעות 16:00-19:00.

Beccafico (באקאפיקו), שבזי 49, נווה צדק, תל אביב, 03-6021111

רעבים? בואו לפייסבוק שלנו

סיורי חורף באדמה, זכרון יעקב
במסעדת אדמה חוגגים את החורף עם סיורים מיוחדים, וגם תפריט ספיישלים המשלב סוגים שונים של פטריות.בין השאר תמצאו שם מרק פטריות (42 שקלים), סלט פטריות יער חם (45 שקלים), פולנטה של תירס טרי עם פטריות, גבינת עזים ורוטב יין לבן (56 שקלים), ניוקי אדמה עם פטריות פורצ'יני, שמפיניון ושמן כמהין (68 שקלים) ופילה מוסר ים עם דלעת צלויה בסילאן, פירה תפוחי אדמה וחרדל וקרם פטריות (116 שקלים). עלות סיור וארוחה במסעדה: 80 שקלים לילד ו-147 שקלים למבוגר.

אדמה:בקתה קולינארית, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין, זכרון יעקב, 04-6293183

אייסברג וולקנו מגיעה לקניון איילון
רשת אייסברג וולקנו סגרה את הסניף הרחב שלה בנמל תל אביב ובמקומו ייפתח בקרוב סניף בקניון איילון ברמת גן.

לפרטים נוספים

מתוקים לחורף ברשת ג'לה
רשת הגלידות של גיא טשקנט מציעה לכבוד החורף ופל בלגי עם קונפיטורה ביתית של תפוזים, תותים או משמשים. בנוסף, ניתן למצוא שם בימים אלה גם מרק פחזניות שוקולד וקרפ עם שוקולד חם.

לפרטים נוספים

אדמה זכרון יעקב (צילום: שחף גיא,  יחסי ציבור )
חורף של פטריות באדמה | צילום: שחף גיא, יחסי ציבור

העיקר הבריאות

תפריט חורף בריא בברד סטורי, תל אביב
מסעדת ברד סטורי מציעה מגוון מנות חדשות, וביניהן כריך מלחם טף (דגן אתיופי בריא במיוחד) עם פרוסות סלק, קרם חצילים קלויים, טחינה, עלי קייל וטופו צלויים על האש; סלט בריאות טבעוני עם לחם טף; המבורגר בלחמניית כמהין שחורה; פוקאצ'ה מבצק עגבניות אדום; וכריך מעורב בפיתה עם פרגיות, כבדים, לבבות עוף ובצל.

ברד סטורי, דיזנגוף 88, תל אביב, 03-5283888

עוד באוכל טוב:

 

תפריט בריאות חדש במסעדת אוברג'ין 
המסעדה במלון דיוויד אינטרקונטיננטל תל אביב מציעה תפריט חדש ובריא שיוגש בשעות הערב. תמצאו שם סלט קינואה ודלעת עם ערמונים צלויים, חמוציות, אגוזי לוז ופירות העונה; עגבניות מגי אורגניות צרובות עם ארוגולה, אגוזי מלך, שמן זית ומיץ לימון; פילה סלמון נורבגי אפוי בתנור עם קרם כרובית וכורכום, סלסת ברוקולי ובצל סגול בגריל; וחזה עוף אורגני עם גריסי פנינה בסגנון ריזוטו עם ירקות, סלק ורוטב יין אדום.

מלון דיוויד אינטרקונטיננטל, קאופמן 12, תל אביב, 03-7951255

פנקייק ללא גלוטן בבית הפנקייק המקורי, נמל תל אביב
בית הפנקייק המקורי משתף פעולה עם חברת בר אל ומציע פנקייקים ולחמניות ללא גלוטן.

בית הפנקייק המקורי ת"א, התערוכה 3, נמל תל אביב, 03-5083611. 

המבורגר שחור ברד סטורי (צילום: בן יוסטר,  יחסי ציבור )
לחמניית המבורגר שחורה עם כמהין בברד סטורי | צילום: בן יוסטר, יחסי ציבור

חורף טעים

תפריט חורף בטשרניחובסקי 6, תל אביב
הביסטרו התל אביבי מציע תפריט חורף פורטוגזי חדש, ובו מנות כמו פשטייש דה בקלאו - לביבות דג קוד מטוגנות עם קרם עגבניות (48 שקלים); קרפ כוסמין עם תבשיל שפונדרה ופטריות ביין אדום וציר בקר (52 שקלים); ברזאולה מסינטה בקר עם רוטב פורט, עלים ירוקים וצנונית (48 שקלים); רייט עם חרדל ולחם - ממרח כפרי משוקי אווז קונפי ובטן חזיר (48 שקלים); וקלדו ורדה - מרק תפוחי אדמה עם כרשה, קייל וצ'וריסו (42 שקלים).

טשרניחובסקי 6, טשרניחובסקי 5, תל אביב, 03-6208729

תפריט חורף חדש במקס ברנר

רשת המתוקים מציעה תפריט חורף ובו מנות כמו פנקייק תותים ושברי שוקולד לבן ושוקולד חלב חם, שמוגש עם רוטב תות, כדורי וופל וגלידת שוקולד לבן (49 שקלים); טראפל שוקולד חלב עם קרוטוני מאפינס, כדורי ופל, מרשמלו, תותים ובננה טרייה (42 שקלים); וסיגר שוקולד טבעוני עם שוקולד מריר ותותים (49 שקלים). ויש גם משקאות חורף חדשים, כמו שוקולטה לוטוס (23 שקלים) וסיידר תפוחים, קינמון ויין (19 שקלים).

לכל הפרטים

מרקי חורף חדשים ברשת מנדרין
הרשת מציעה לקראת החורף מרקים חדשים במחיר 18 שקלים, וביניהם: מרק שעועית טוסקני עם ירקות שורש, פסטו בזיליקום ואורגנו; מרק קובה סלק עם סלרי ובצל; מרק אפונה עם גזר, בצל ושורש פטרוזיליה; מרק עדשים עם סלרי, עלי מנטה, ירקות שורש ותבלינים; ומרק גולאש עם תפוחי אדמה, בצל ,פלפלים ובשר בקר. 

לכל הפרטים

משקאות חורף חדשים בקפה לנדוור
ברשת לנדוור מכינים לכם לחורף קפה בקליית חורף בהירה (14 שקלים), קפוצ'ינו מגנום (שלוש מנות אספרסו, חלב וקצף, 17 שקלים) ושייק בריאות טבעוני עם בננות, תמרים, טחינה גולמית, סילאן ופיסטוקים על בסיס חלב סויה (24 שקלים).

לכל הפרטים

פריים ריב, שיין אנד שארפ. סטייק האוס אמיתי (צילום: בן יוסטר)
שף תאכל בשיין אנד שארפ | צילום: בן יוסטר

מה עוד שווה?

שף תאכל חוזר
הפסטיבל יתקיים השנה בין 11 ל-20 בינואר, ובמהלכו תוכלו ליהנות ממנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 89 שקלים במסעדות כמו גספאצ'ו, באבא יאגה, שיין אנד שארפ ועוד. הפעם יגישו השפים מנות בהשפעת האמהות שלהם.  

לפרטים: 077-5600978 

פסטיבל טעימה מהגליל של משק צוריאל
משק צוריאל עורך פסטיבל בהשתתפות 40 מסעדות ברחבי הארץ, וביניהן אורי בורי בעכו, הלנה בקיסריה, דלאל וקיטשן מרקט בתל אביב ואידי באשדוד. במסגרת הפסטיבל הן יציעו עד 1 בפברואר מנות גליליות עם גבינות.

לכל הפרטים

סניף חדש לרשת קפיטרי בנמל תל אביב
רשת קפיטרי פתחה סניף חדש בהאנגר 7 בנמל תל אביב. תמצאו שם גלידה טבעית, כריכים, סלטים, מאפים, מיצים ועוד. המקום יפעל בימים ראשון-חמישי משבע בבוקר ועד 11 בלילה, ובימי שישי משבע עד ארבע אחר הצהריים.

CAFETERY, יורדי הסירה 1 (ביתן 7), נמל תל אביב

סדנאות בישול חדשות ברשת ספייסס
רשת החנויות ספייסס מתחילה לערוך בסניפיה סדנאות באורך שעה אחת ובמחיר 50 שקלים. בין הסדנאות: בישול איטלקי, סדנת סושי וסדנת קינוחים.

רשת ספייסס, 1-700-500-611

>> לכל חדשות האוכל