מוצרי עוף מטוגן חדשים במקדונלד'ס
הרשת משיקה השבוע את סדרת מוצרי פארטי ובהם פריי פארטי - באקט עם מק צ'יפס, צ'יפס בטטה, צ'יפס כפרי, פוטטו צ'יפס ו-8 טבעות בצל עם 10 רטבים (59 שקלים); וצ'יקן פארטי - באקט עם 12 נאגטס, 6 סלקט, 10 מקלוני תירס ו-8 טבעות בצל (89 שקלים).

 לפרטים

ארבעים שנה לפקין, תל אביב
המסעדה חוגגת ארבעים שנות פעילות עם תפריט מיוחד של מנות שליוו אותה לאורך שנים. התפריט יוגש מהשבוע למשך חודש ויכלול מנות כמו עוף באננס ושקדים, בקר בחצילים, עוף בלימון ובננה ואננס מטוגנים.

פקין. משה סנה 54, תל אביב. 03-6490737

אגרול פקין  (צילום: אפיק גבאי,  יח"צ)
אגרול בפקין | צילום: אפיק גבאי, יח"צ

תפריט צהריים בסופי שבוע בקאב קם, תל אביב
הבר-מסעדה מציע בימים שישי ושבת מ-12:00 ועד 16:30 תפריט מיוחד ובו מנות כמו פלה דיפ - נתחי דג ים מקומי נאים ונאם פלה פריק (56 שקלים); קוי פלה - דג ים מקומי נא קצוץ גס בתיבול איסן קלאסי (68 שקלים); פלהמוק קטיאם - קלמרי מקומי בלהבות עם שום ולאו דנג (72 שקלים); והוי פאד קפאו - מולים על הווק עם בזיליקום תאילנדי ולמון גראס (82 שקלים).

קאב קם. לינקולן 11, תל אביב. 03-6889960

בראנץ' בשרים במסעדת אנגוס, כפר סבא
בימי שישי בין 10:00 ל-14:00 תוצע במסעדה ארוחת בראנץ' חדשה. הארוחה תורכב ממנות פתיחה במילוי חופשי למרכז השולחן (כמו סלט ביצים, כבד קצוץ, סיגר ממולא חלקי פנים ורוסטביף); ומנה עיקרית לבחירה - שקשוקה מוח או צ'וריסו טלה; טוסט בריוש עם נתחי אסאדו, בצל מקורמל, גבינת גאודה וביצת עין; וסיניית שייטל בתוספת קוביות תפוחי אדמה וביצים. מחיר הבראנץ': 79-109 שקלים.

אנגוס. מתחם G, כפר סבא, 09-9796655

 

ארוחת בוקר לירי לאונג'  (צילום: דניאל לילה ,  יח"צ)
ארוחת בוקר בלירי לאונג' | צילום: דניאל לילה , יח"צ

ארוחת בוקר חדשה בלירי לאונג', רשפון
המסעדה מציעה ארוחת בוקר חדשה עם אופציות כמו שקשוקה (64 שקלים), עיג'ה - חביתת עשבי תיבול גדולה, מוגשת עם סלט שוק ולחם (62 שקלים); טארט כרישה - מאפה מבצק פריך של כרישה, מנגולד, שמנת וגאודה (48 שקלים); כריך טונה עם מלפפון חמוץ, לימון כבוש, זיתים, עגבנייה ומיונז (48 שקלים); וכריך מוצרלה די בופאלו עם עגבנייה, בזיליקום, שום קונפי ובלסמי (48 שקלים). התפריט מוגש בימים ראשון עד שישי בשעות 9:00-11:45.

לירי לאונג'. הפרחים 12, מושב רשפון. 09-9797170

תפריט בוקר חדש במסעדת כרמא, עין כרם
המסעדה מציעה תפריט בוקר חדש שיוגש בכל ימות השבוע ובו מנות כמו בוקר מהטאבון - פוקצ'ה אפויה בטאבון עם עגבניות מגורדות, ביצת עין, גבינת פטה וסלט ירקות אישי (74 שקלים); ושקשוקה עם פוקצ'ה אישית וסלט ירקות (74 שקלים).

כרמא. עין כרם  74, ירושלים. 02-6436643

ארוחת בוקר כרמא  (צילום: גיל אבירם,  יח"צ)
ארוחת בוקר בכרמא | צילום: גיל אבירם, יח"צ

בראנץ' חדש באברטו, גדרה
המסעדה מציעה תפריט בראנץ' חדש הכולל בופה פתוח עם לחמים, סלטים כמו בורגול עשבים, פריקי, תפוחי אדמה עם שעועית זברה, סלט טונה, סלט ביצים וסלט שוק ירקות, גבינות, מטבלים וממרחים. המחיר: 83 שקלים לסועד. מי שירצה יוכל להוסיף לארוחה מנה עיקרית בתוספת של 22 שקלים. בין העיקריות: אגז בנדיקט - ביצים עלומות, פרנץ' טוסט, פונדו תרד פרמזן ורוטב הולנדז; קרוק מאדאם מלחם קסטן עם דוקסל פטריות וגבינת גרוייר; וקרואסון סביח. הארוחה תוגש בימי שישי ב-9:00-13:00 ובשבת ב-9:00-12:00.

אברטו. שכביץ 5, גדרה. 08-6680066

ערב קונספט במלון ניאה, שבי ציון (הגליל המערבי)
במסעדה שבמלון מציעים בימי רביעי ערב איטלקי מיוחד, עם תפריט זוגי או משפחתי הכולל מנות כמו פיצה ביאנקה עם קרם שמנת כמהין, פטריות צלויות, מוצרלה, בזיליקום ופרמזן; ופיצה מלנזנה עם חצילים צלויים, רוטב עגבניות וגבינת עזים. הארוחות יוצעו במחיר של החל מ-110 שקלים במתחם עץ הפיקוס ובמסעדה ב-180 שקלים לסועד מהשעה 20:00.

מלון ניאה. האלה 3, שבי ציון. 04-9958888

מנות מיוחדות בביסטרו וניה, חיפה
מדי יום שני בחודש יולי יציעו בביסטרו וניה בחיפה מ-18:00 מנות דגים ופירות ים. בין המנות: אנשובי כבוש, אויסטרים על קרח, ניוקי סרטנים, קרפצ'יו סקאלופ, שרימפס קריסטל, טרטר דגים, פריטו דגי ים, לברק שלם וקלמרי עם פול ירוק.

ביסטרו וניה. שער פלמר 1, חיפה. 04-6716272 

 

סלט ירוקים קזינו סן רמו  (צילום: תמוז רחמן,  יח"צ)
סלט ירוקים בקזינו סן רמו | צילום: תמוז רחמן, יח"צ

תפריט חדש בקזינו סן רמו, יפו
השפית נועה לוי מציעה תפריט חדש בקזינו סן רמו ובו מנות כמו ארנצ'יני פריקה עם עשבי תיבול על רוטב עגבניות חריף (45 שקלים); סלט ירוקים עם קישואים, תרד טורקי, חומעה, חסה ואבן יוגורט (44 שקלים); אקמק באליק - פילה בורי וירקות צרובים על חלה וסירופ רימונים (64 שקלים); ועוגת עלי גפן עם שכבות של אורז, עשבי תיבול, חצילים ותפוחי אדמה עם יוגורט ושקדים (56 שקלים).

קזינו סן רמו. נחמה 2, מתחם נוגה, יפו. 03-5042003
 
הפועלת מארחת את חמודי אבולעפיה, תל אביב
עד לסוף הקיץ בית הקפה הפועלת מארח את חמודי עבולעפיה מדי יום חמישי מ-19:00. בין המנות שיוצעו: עוף מפורק בחוואייג' על פיתה תימנית וירק (50 שקלים); קבב טלה על סלט משוואיה וטחינה אל עאייש (72 שקלים); ושווארמה דג ים על יוגורט חילבה ופלפל חריף (68 שקלים).

הפועלת. בן יהודה 7, תל אביב. 050-6613388

פומו חוגגים שנתיים  (צילום: אפיק גבאי,  יח"צ)
פומו חוגגים שנתיים | צילום: אפיק גבאי, יח"צ

שף אורח איטלקי בפומו, תל אביב
לרגל חגיגות השנתיים להיווסדה יתארח בין 9 ל-11 בחודש בפומו מומחה הפסטה אלסנדרו אלדרובנדי. במקום יוצעו מנות כמו פסטה ממולאת בחמאת מרווה; טורטליני עם מחית כמהין; רביולי קרם דלעת; טורטליני בולניה עם מורטודליה ופרושוטו; טורטליני ארטישוק וצ'ילי; פסטה שחורה עם קוקי סאן ז'אק; ופסטה פלפל שחור ולימון ברוטב קצ'ו אֵה פפה.

פומו. הברזל 11, תל אביב. 03-9225320

מנות קיץ חדשות בפריים
הרשת מציעה מנות קיץ חדשות כמו  צזיקי יוזו עם סרדין כבוש, בצל סגול, צ'ילי, פרחי שומר ומלפפון על צזיקי (58 שקלים); פילה לברק צרוב על טפניאקי עם ירקות מוקפצים בטריאקי (110 שקלים); וטונה פינטס רול עם טונה אדומה, אבוקדו, תערובת בוטנים וצ'ילי ואספרגוס במעטפת סלמון חי, שבבי פנקו ועירית (67 שקלים).

לפרטים

חגיגה יוונית בהפי פיש, ירושלים
המסעדה משיקה בימי רביעי ליין יווני עם הופעה של להקה יוונית ותפריט שכולל בין השאר פלאפל, טחינה וסלסת פלפלים חריפה (28 שקלים); שווארמה דגים על טחינה עם יוגורט, עדשים ועמבה (72 שקלים); סביצ'ה דג ים עם בצל, סומאק ומלפפונים (54 שקלים); פיש אנד צ'יפס (78 שקלים); וקוסקוס דגים (92 שקלים). 

הפי פיש, מלון ממילא. שדרות ממילא 14, ירושלים. 02-5482230

חגיגה יוונית הפי פיש  (צילום: אפיק גבאי,  יח"צ)
חגיגה יוונית בהפי פיש | צילום: אפיק גבאי, יח"צ

סניף חדש לקאן קאי, ראש העין
המסעדה האסייתית הכשרה מקיבוץ עינת עוברת לראש העין עם המנות הקבועות בתפריט ותוספות חדשות. בין המנות: מבחר קומבינציות סושי, מנות באן עם בשר, דגים או ירקות, מוקפצים על בסיס אטריות, מרקים ומנות אורז. כמו כן מציעים במקום משלוחים לראש העין והאזור.

קאן קאי. משה דיין 2, ראש העין. 03-9021833

חוגגים את יום השוקולד בגורדוס, חולון
לכבוד יום השוקולד החל ב-7 בחודש המסעדה מציעה ספיישל של שבוע ימים של מנת טאקו שוקולד ובתוכו גלידת קרם ברולה, קצפת, קליק שחור לבן, שברי עוגיות וקינדר בואנו (39 שקלים).

גורדוס. פארק פרס, חולון. 03-7733366

טאקו שוקולד גורדוס  (צילום: גל קולוג,  יח"צ)
טאקו שוקולד בגורדוס | צילום: גל קולוג, יח"צ

מילשייקים ליום השוקולד ביאמיז, עפולה
במהלך הקיץ מציעים ביאמיז מילקשייקים מיוחדים כמו עד חצות - גלידת וניל אגוזי לוז, שברי עוגיות וגליליות; מסטיק ג'אם - תמצית מסטיק בזוקה, גלידת וניל, שברי נשיקות מרנג, מסטיק בזוקה, שערות סבתא ודובוני גומי; ומילקשייק בננה צ'אנקי - גלידת וניל, חתיכות בננה ושוקולד נוצ'לה, קצפת וקראנץ' (34 שקלים למילקשייק).  

יאמיז. שפרינצק 7, עפולה. 04-8551199

יום השוקולד ברשת ג'ט לק
הרשת מציעה מנות ספיישל ליום השוקולד, ביניהן: סופקייק - סופלה שוקולד חם על פנקייק מצופה שוקולד חלב ושוקולד לבן עם כדור גלידה וקצפת (65 שקלים); ופנקייק חצי חצי - מגדל פנקייקים שמצופים בשני רוטבי שוקולד לבחירה עם שני כדורי גלידה וקצפת (69 שקלים); וסאבג'ט - כריך ופל בלגי שבתוכו שני כדורי גלידה ומעליו רוטב שוקולד (69 שקלים).

לפרטים

ג'ט לק יום השוקולד  (צילום: אדי ישראל,  יח"צ)
יום השוקולד בג'ט לק | צילום: אדי ישראל, יח"צ

יום העצמאות האמריקאי בבלאק
לאורך חודש יולי הרשת מציעה המבורגר ענק במשקל קילו ומאתיים, שיוגש עם תוספות של מיקס צ'יפס, צ'יפס רגיל וצ'יפס בטטה ושליש בירה מחבית או שתייה קלה במחיר 159 שקלים.

לפרטים

תפריט חדש למסעדות כרמים, סגולה ובאר שבע
מסעדת כרמים מציעה תפריט חדש עם מנות קיץ כמו נתחי כבד אווז בקרמל עם קוביות מנגו, קרוטוני בריוש, פיסטוקים וצ'ילי (75 שקלים); כיסוני בצק במילוי סלק אפוי עם גזרים, בצלי שאלוט ואספרגוס ברוטב טריאקי לצד קרם תפוחי אדמה וקוקוס (74 שקלים); ופילה מוסר ים צלוי בגריל על סטייק כרובית, תרד, עגבניות שרי, אספרגוס, קייג'ון, שמנת ויין לבן (110 שקלים).

כרמים. בכניסה למושב סגולה, 08-8505859; אליהו נאוי 34, באר שבע. 08-9966444

תפריט חדש בטנדוקה, יקנעם
המסעדה הכשרה מציעה תפריט חדש עם מנות עמו סלט סהרוני עוף עם חסות, בטטות, בצלים מקורמלים ואגוזי מלך ברוטב טריאקי (62 שקלים); פיש אנד צ'יפס - דג קוד מטוגן בטמפורה עם צ'יפס ורוטב טרטר (82 שקלים); וסביצ'ה דג ועדשים בשמן בזיליקום עם גרידת לימון, שמן שומשום, עגבניות שרי וזיתי קלמטה (40 שקלים).

טנדוקה. יקנעם המושבה. 04-9590323