אם אתם אפילו קצת פעילים ברשתות החברתיות - אין סיכוי שלא נתקלתם בנונונו - מסעדת אוכל הרחוב החדשה של השף גיא גמזו בתל אביב. אינספור תמונות הציפו את האינסטגרם ואת הריר בחודשים האחרונים עם לחמניות החלב השמנמנות שיצר גמזו.

View this post on Instagram

A post shared by Nununutlv (@nununutlv) on

View this post on Instagram

A post shared by Rita Goldstein (@goldrita) on

נונונו נפתחו לפעילות לפני כחודש והעומס ששרר מחוץ למקום היה מהמרשימים שראינו כאן בשנים האחרונות.  הפוטנציאל הוויראלי של הלחמניות היפהפיות עשה את שלו, ובגלל שהיום כמה שיותר מוגזם, יותר טוב. ואם הלחמניות עצמן, ששוחות בחמאה מזוקקת, לא מספיק מושחתות לטעמכם, המילויים עצמם לוקחים את כל הסיפור הזה צעד נוסף יותר רחוק.

גמזו מכניס בתוך הלחמניות מילויים שנראים במבט ראשון הזויים לחלוטין, כאלה שבחיים לא הייתם חושבים עליהם כמילוי קלאסי לכריך. מקרוני וגבינה, תבשיל בריסקט שמן מפורק אחרי שבושל במשך שעות ואפילו עוגת גבינה בתוך לחמנייה. כשאנחנו ביקרנו שם הוגש במקום ספיישל של ספגטי וכדורי בשר, שנכנס גם הוא לתוך הלחמנייה. המחירים, נעים בין 26-46 שקלים ללחמנייה.

נונונו גמזו דג מלוח  (צילום: ליתאי פלטן, יחסי ציבור)
מילויים שונים ומשונים | צילום: ליתאי פלטן, יחסי ציבור

נונונו גמזו שרימפס (צילום: ליתאי פלטן, יחסי ציבור)
מושחת במיוחד | צילום: ליתאי פלטן, יחסי ציבור

אז איך הטעם? בואו נאמר שמדובר במאכל שלא פשוט לאכול אחרי גיל העשרה. הלחמניות מוגזמות בכל קנה מידה, אבל כמה שהן מוגזמות, ככה הן גם טעימות להחריד. באופן מפתיע, גם מילויים כמו ספגטי או מק אנד צ'יז מצליחים להחמיא ללחמנייה המעט מתקתקה הזו. השוס מבחינתנו היה מנת הספיישל של ספגטי וכדורי בשר, לצד המנה של המקרוני בגבינה, שהצליחה דווקא לאור השילוב המוזר מאוד של פחמימה בתוך פחמימה והייתה ממכרת. גם קינוח עוגת הגבינה, שבו למעשה שימשה הלחמנייה כמצע הפחמימתי במקום הבסיס הקלאסי של עוגות גבינה, היה טעים במיוחד.

בשורה התחתונה, מדובר באוכל רחוב שאין דומה לו היום בישראל וידבר במיוחד לחובבי האמריקנה. רק עצה שלנו - כשאתם מגיעים הסתפקו בלחמנייה אחת או בחלוקה של לחמניות עם חברים, כי בהחלט לא פשוט לאכול יותר מדי מכל הטוב הזה.

נונונו. הרצל 16, תל אביב. 03-9453111. ראשון-שבת 12:00-02:00. לא כשר