גלידה בטעם של החלב של הקורנפלקס הגיעה לחיינו במילק בר בניו יורק, לפני מספר שנים. היא הפכה לטעם מוצלח ונפוץ למדי בשנים החולפות בגלידריות מסביב לעולם, גם אצלנו בישראל. אבל בטיקטוק כמו בטיקטוק, מתקיים עולם מקביל שבו הדור הצעיר נחשף לראשונה למגמות קולינריות גם כשהן ממש לא חדשות (מישהו אמר רולאפס - חטיף פופולרי בשנות השמונים באמריקה וכרגע רלוונטי בעיקר כאן אצלנו בישראל?). בכל מקרה, השמועה שהגיעה לאוזנינו היא שכרגע הטרנד החם של הרשת הוא השלגון החדש מבית קראנץ' בטעם החלב של הקורנפלקס.

@goldritka אחרי קראנץ׳ פיסטוק עכשיו יצא קראנץ׳ בטעם החלב של הקורנפלקס וכבר קשה למצוא אותו. ספרו לי מה דעתכם על השילוב של תירס וחלב ומה חשבתם על הטרנד הזה? #קראנץ׳ #קורנפלקס #קיץ @Mako ♬ Funny Song - Cavendish Music

בעוד בטיקטוק מתעניינים מאוד, התוצאה בשטח היא שמדובר שוב בשלגון חדש של קראנץ' שלא פשוט להשיגו בפועל. הצלחנו להניח ידינו על המעדן הנחשק כדי לסקר אותו, והאמת? היה מעניין. נוריד מהשולחן את העובדה שמדובר בשלגון כל כך מתוק, עד כדי שקשה מאוד להמשיך איתו עד שלב האמצע ובוודאי שקשה לסיים עד הסוף.

החלק הטוב בסיפור הזה הוא שהטעם יחסית נועז, והרבה יותר תירסי מאשר ציפינו לפגוש בשלגון של חברה מסחרית. הליבה היא המוטיב הכי מושך בתוך השלגון - היא בצבע כתום צהוב ויש לה מליחות ניכרת בנוסף לרבדי המתיקות וטעם שממש מזכיר תירס (יותר מאשר קורנפלקס). הגלידה עצמה די מבאסת ולא מספקת את הסחורה – היא נעלמת בין ציפוי השוקולד הלבן עם שבבי קורנפלקס פריכים, שהוא חביב כשלעצמו, וכמובן הליבה שגונבת את כל תשומת הלב. הגלידה אמורה להיות בטעם החלב של הקורנפלקס, אך בפועל טעמה חיוור למדי.

השורה התחתונה: בניגוד לטעמים משמימים, הפעם מדובר ביציאה לא מחדשת אבל בהחלט מסקרנת ומעניינת שפותחת את מנעד הטעמים לשילוב הטוב של תירס עם חלב, גם אם הוא נעשה בצורה מתוקה להחריד. ללא ספק טעם  מעניין לקיץ הקרוב ששובר את מנעד השוקולד, בלונדי, פיסטוק, אז שאפו על האומץ, וספרו לנו בתגובות האם ניסיתם או אם הסתקרנתם לתת הזדמנות.