ארוחת טבחים בקאב קם

בשבת שלפני ערב יום כיפור (23.9), קאב קם תקיים ארוחת טבחים מיוחדת עם תפריט חגיגי ומשקאות על בסיס רום. בין מנות האוכל שיוצעו: ממואנג קייאו קאפי - פרוסות מנגו בוסר ומטבל שרימפס חריף (24 שקלים), טאפ נאה פאד גאה – כבד פרה מוקפץ עם 3 פלפלים חריפים, שום, עלי חרדל כבושים וביצה טרופה (82 שקלים), הום נאה – שפונדרה על העצם בתבשיל צפון-מזרח תאילנד, קישוא, שמיר, חציל תאי, ״פאלה״ ובצל ירוק (38 שקלים) ועוד.

בגזרת המשקאות יוצעו 2 גרסאות לקובה ליברה (רום וקולה), קוקטייל דאקירי רימונים, ג'אנגל בירד ורום נקי או על קרח (טווח מחירי דרינקים: 50-92 שקלים).

קאב קם. לינקולן 11, תל אביב. טלפון: 03-6889960. לא כשר

תפריט מחודש בצפרירים 1, חיפה

המוסד החיפאי ריענן את התפריט עם מנות כמו סמאש בורגר 200 גרם עם בייקון טלה מעושן, צ'דר וצ'יפס (99 שקלים), רביולי ארטישוק ירושלמי עם חמאת עגבניות צהובות (84 שקלים), מוסר ים ופאק בונג בחמאת מרווה (69 שקלים), סיגר מעורב ירושלמי (55 שקלים), תבשיל זנב שור ביין אדום עם ירקות שורש ואורז אסור (97 שקלים), פילה בלק קוד במרינדה אסייתית ואטריות ראמן (129 שקלים) ועוד.

צפרירים 1, חיפה. טלפון: 04-8112235

חידוש תפריט בצפרירים 1 (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
חידוש תפריט בצפרירים 1 | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

תפריט חדש במעשנת הארווי'ס

מעשנת העץ הירושלמית פתחה את השנה החדשה עם תפריט חדש שכולל מנות ראשונות, תוספות, סלטים, עיקריות ומנות משפחתיות גדולות. בין המנות: טקסס ברביקיו נאצ'וס (58 שקלים), אצבעות אנטריקוט ברוטב ברביקיו צ'יפוטלה דבש (72 שקלים), כנפיים (48 שקלים), צ'יפס בתיבול מסקיט (24/38 שקלים), סלמון נורווגי מעושן (132 שקלים), אנטריקוט גורינה מיושן 350 גרם (195 שקלים), אסאדו שורטריבס, תבשיל שעועית שחורה, צ'וריסוס ובריסקט (168 שקלים) ועוד.

HARVEY'S SMOKEHOUSE . יפו 33, ירושלים. טלפון: 02-6246444. כשר

אסאדו בהרווי'ס (צילום: אנדרו מלקובסקי, יחסי ציבור)
אסאדו בהרווי'ס | צילום: אנדרו מלקובסקי, יחסי ציבור

חגיגות 18 לשילה, תל אביב

שף שרון כהן ממשיך את חגיגות 18 לשילה בארוחות מיוחדות. אחרי שאתמול אירח את שף יובל בן נריה לערב סרף, בשלישי ורביעי הבאים, תאריכים 26-27.9 הוא יארח את השפים ירון קסטנבאום ויניב בר נור מ-m25 לערב טרף עם מנות כמו פורקטה טלה בפחם, שיפוד איברים פנימיים ומח עצם.

שילה. בן יהודה 182, תל אביב. טלפון: 03-5221224

שילה בת 18 (צילום: צור לסטר, יחסי ציבור)
שילה בת 18 | צילום: צור לסטר, יחסי ציבור

פרלמנט בשר של שישי

הקצב המוערך דוד לגזיאל וחברו שף מושיק רוט יקיימו שני מפגשים שהם מכנים "פרלמנט שישי" על טהרת בשר. המפגש הראשון יתקיים ביום שישי הקרוב, 22.9 (המפגש השני ב-13.10) בקצביית משק לגזיאל ברמת גן החל משעה 12:00. במסגרת האירוע יוגשו כריכי חלות עם סלטים טריפוליטאיים, מנות קטנות ונתחים מהמשק שיקבלו טיפול מסור מידיהם של השניים.

משק לגזיאל. עוזיאל 83, רמת גן.

השף והקצב (צילום: סטודיו קראפט, יחסי ציבור)
השף והקצב | צילום: סטודיו קראפט, יחסי ציבור

ניהון נו-בה מגיע לאקספרס קריון, קריית ביאליק

הסושי של שף משה שגב מגיע לקריית ביאליק עם חיזוק לתפריט בדוגמת מנות כמו רול סלמון כמהין שיטאקי (69 שקלים), סלמון טריאקי למון גראס (99 שקלים), רול זוקיני סלמון (52 שקלים) ועוד.

ניהון נו-בה. דרך עכו 192, קריית ביאליק (קריון). טלפון: 073-2665555 שלוחה 4

רובע בר יין עובר דירה

הבר בצפון דיזנגוף מתמקם בלוקיישן חדש, כ-20 מטרים ממשכנם הקודם. הצוות, ההאפי האוור והתפריט נשארים אותו דבר.

רובע בר יין. דיזנגוף 196, תל אביב. טלפון: 03-9136732