תפריט טבעוני חדש ברשת Fat Vinny, רחבי הארץ
רשת המסעדות האיטלקיות חוגגת את חודש הטבעונות עם תפריט שהכינה במשך חודשים והותאם לקהל טבעוני עם כמו: כרובית צלויה, עדשים שחורות, עלי רוקט, בצל סגול, עגבניות מיובשות, צנוברים וגרידת לימון ברוטב קונפי שום (54 שקלים), פיצה  פונגי - רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה טבעונית, מיקס פטריות ותרד (57 שקלים), רידיפיין מיט ראגו - פנה, רוטב נפוליטנה, ירקות שורש, בצל, בולונז מן הצומח, שום ופטרוזיליה (64 שקלים) ומוס שוקולד ואגוזי לוז טבעוני (45 שקלים).

ראגו רידיפיין מיט (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
ראגו רידיפיין מיט | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

ספיישל טבעוני בפאפי פיצה, תל אביב
המסעדה הסמוכה לכיכר רבין חוגגת את חודש הטבעונות עם 3 מנות חגיגיות: סלט עשבים - עשבי העונה , פומלה , בטטה קסבייה ובונדוק קלוי (49 שקלים), קולרבי צלוי עם גרמולטה, זרעי עגבנייה וצ'ילי אדום (42 שקלים) ופיצה טבעונית - רוטב עגבנייה, גבינת קשיו, בטטה צלויה, פרוסות עגבנייה ומחית ארטישוק כמהין תוצרת פאפי (89 שקלים).

דוד המלך 1, תל אביב.

ספיישל טבעוני בפאפי פיצה (צילום: יחסי ציבור)
ספיישל טבעוני בפאפי פיצה | צילום: יחסי ציבור

מנות טבעוניות וצמחוניות חדשות בקאב קם, תל אביב
קאב קם משיקה בתזמון חגיגי לרגל חודש הטבעונות 4 מנות חדשות (שגם יישארו בתפריט): פאד וון סן טהו - אטריות וון סן, טופו, ביצה טרופה, סלרי, כרוב, גזר, פטריות שימאג'י ופונגוס (86 שקלים),טהו סאטה - שיפודי טופו רך צלויים על הגריל ברוטב בוטנים, חלב קוקוס וכורכום  (56 שקלים) ; פאק טוט - מגוון ירק תאי בטמפורה לצד "צ'ים צ'או" ו"נאם פריק וואן" (64 שקלים) וטהו פאק קין - טופו על הווק עם ג'ינג'ר, בצל, פורטובלו, שימאג'י והרבה חריף (84 שקלים).

לינקולן 11. תל אביב. טלפון: 03-6889960

מוקדי קולינריה חדשים בעין זיוון
הקיבוץ שהפך למוקד עלייה לרגל בזכות מאפיית מטרלו מחמם מנועים לקראת העונה הקרה עם אטרקציות קולינריות נוספות למצפינים: 1. טנא – מרכז תנועה ותודעה בו יתארחו מדי חמישי רוני ואביעד ויגישו קפה, מגוון לחמים, חלות, עוגות, עוגיות ועוד. 2. פודטראק פיצה דה קוואליטה בהובלת שף חיים לרנר, שמגישה פיצה מבצק איטלקי שעבר הפתחה של 72 שעות בשלל תוספות. 3. סושי רייסו – משלוחי סושי לאורחי כפר הנופש של הקיבוץ.

לאונג' קפה טנא. טלפון: 072-3725828
פיצה דה קוואליטה. טלפון: 050-2277754
סושי רייסו. טלפון: 050-7241577

חיים לרנר (צילום: באדיבות פודטראק דה קוואליטה, יחסי ציבור)
חיים לרנר | צילום: באדיבות פודטראק דה קוואליטה, יחסי ציבור

מסעדת יאוזה מגיעה לוולט
המסעדה האסייתית בצפון תל אביב הצטרפה לאפליקציית המשלוחים. בין המנות בתפריט: סלט פפאיה (64 שקלים), באן אסאדו (68 שקלים), סושי סלמון קרים (74 שקלים), פרגית סאטה (98 שקלים), פילה סלמון (128 שקלים) וקרם ברולה ג'ינג'ר (52 שקלים).

יאוזה. איינשטיין 10, תל אביב. טלפון: 03-6579080. לא כשר

תפריט עסקיות באברטו, גדרה
ביסטרו Aberto משיק תפריט ארוחות צהריים עסקיות בימים א'-ה- בשעות 12:00-17:00. בין המנות הראשונות לבחירות נמצאות מנות כמו סלט עלים, סשימי סלמון, לחם לצד ניגובים ועוד, בעוד המנות העיקריות מחולקות ל-3 קטגוריות, על פי מחירים: 89 שקלים (קבב, טורטליני ועוד), 95 שקלים (סלמון, שווארמה פרגית ועוד) ו-135 שקלים (פילה לברק, פילה בקר ועוד).

שכביץ 5, גדרה. טלפון: 08-6680066

מנה ראשונה פוקצ'ה, מנה עיקרית שווארמה. 95 שקלים (צילום: נטלי יששכרי, יחסי ציבור)
מנה ראשונה פוקצ'ה, מנה עיקרית שווארמה. 95 שקלים | צילום: נטלי יששכרי, יחסי ציבור

בוטיק 180, תל אביב
בר אוכל תל אביבי חדש הפועל בהוסטל סמוך לטיילת מחוריו עומד מעין שמחה, ומציע ארוחת בוקר וקפה, תפריט צהריים וקוקטיילים לצד נשנושים בשעות הערב. התפריט נוצר בייעוץ אלון ליסי והוא כולל אוכל קליל כמו ברוסקטת טונה מעושנת רוקט, בצל מוחמץ, שמנת חמוצה וצ'ילי (36 שקלים), סיידבייטס - זיתים, חמוצים, שקדים  (19 שקלים), סלט עוף מיקס חסות, חזה עוף, וינגרט דבש וסילאן, שקדים קלויים (56 שקלים), שקשוקה ירוקה שמנת, תרד, בצל מקורמל, פרמזן, כמהין (52 שקלים) ועוד.   

בוטיק 180. יונה הנביא 2, תל אביב. טלפון: 03-3106067

בוטיק 180 (צילום: דויד מויאל, יחסי ציבור)
בוטיק 180 | צילום: דויד מויאל, יחסי ציבור