יאכט קלאב מולים
סצנה חדשה על חוף הים. יאכט קלאב | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

מקומות חדשים ואירועים

פפאו, בית אוכל מולקולרי חדש במודיעין
השף המנוסה גיא בן סימון פתח לפני כחודש קפה-ביסטרו חדש במודיעין, עם תפריט שמשתנה בכל יום ומתבסס על המומחיות שלו - בישול מולקולרי. בפפאו תמצאו ארוחות בוקר, צהריים וערב, עם מנות כמו פטה כבד אווז בריבת משמשים ושמפניה שמוגש על צלחת כפולה עם ענן אדים קרים (40 שקלים), נקניקיות תוצרת בית (55 שקלים), חומוס עדשים (35 שקלים), שניצל עשוי בשיטת סו-ויד (60 שקלים) וקממבר צרוב עם ריבת תאנים (50 שקלים).

פפאו. סולומון סנטר - קומת הכניסה, חטיבת גולני 9, מודיעין. 08-8652737. לא כשר


יאכט-קלאב, בר מסעדה חדש ברחוב הירקון, תל אביב
בשבוע שעבר נפתח להרצה היאכט קלאב, בית אוכל ואלכוהול חדש שמציע ארוחות בוקר, צהריים וערב ואותו מוביל השף שלומי בוגנים. במקום מוגשות מנות כמו קרוק מסייה - בריוש עם ג'מבון וגבינות לצד ביצים אפויות בבן מארי עם קרם פרש וסלט ירוק (46 שקלים), אגס פלורנס - ביצים עלומות בנוסח פירנצה, עם רוטב הולנדייז (46 שקלים), פוקאצ'ה שנאפית במקום עם ראגו של בשר ושומן טלה (28 שקלים), סביצ'ה איניטאס עם קרם פלפלים, קרם חזרת וטוסטונים (48 שקלים) ומולים מרינייר (75 שקלים). המקום פתוח מדי יום בין השעות 07:00-13:00 ובין 19:00-01:00.

יאכט קלאב רסטו-בר. הירקון 88, תל אביב. 03-6099207. לא כשר

השקד גפילטע
הגפילטע עובר מקום. השקד נפתחים מחדש במיקום שונה | צילום: דן פרץ, יחסי ציבור



קרקס על גחלים, כרם רמת סירין, כפר תבור
אירועי קרקס על גחלים חוזרים גם השנה בשיתוף הפעולה בין חוות צוק המעדניה ובר היין ברוט. בין שלל האירועים תוכלו למצוא מנות אותן יכינו על אש טבעית, כמו דגים, עופות, בקר וירקות, שמגיעים כולם מחוות צוק. הקרקס ייצא לדרך ב-25/3 בשעה 11:00, ומחיר הכרטיסים עומד על 290 שקלים למבוגר, 120 שקלים לילד עד גיל 12 וכניסה חינם לילדים עד גיל 6.

לרכישת כרטיס

מסעדת השקד עוברת מקום, תל אביב
מסעדת הדגים השקד עוברת מקום ומחדשת את התפריט. בין המנות החדשות: פלאפל דגים מבשר לוקוס ומוסר עם עשבי תיבול מצופה בשומשום ורוטב יוגורט (49 שקלים), קלמרי במילוי שרימפס וראשי קלמרי קצוצים עם כוסברה ושום (52 שקלים), תבשיל תמנון ברוטב עגבניות טריות, שום, כוסברה ושמנת (124 שקלים) וקדירת ים עם מרק אדום, ירקות שורש, כוסברה, דג, ראשי קלמרי, שרימפס, מולים וגם סרטנים בעונה (139 שקלים).

השקד. החשמונאים 99, תל אביב. 03-5610546

יאכט קלאב מח עצם
גם את היופי הזה תמצאו שם. יאכט קלאב | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

כיתאבון, מסעדת ערבית חדשה בנצרת
מסעדת כיתאבון שינתה לאחרונה את פניה מבית קפה אמנותי למסעדה של ממש. בעל המקום, מוחמד עטיה, יצר כאן עם השף המנוסה אמיר רסאן מוקלשי תפריט ערבי אותנטי לצד מנות חדשניות. בין מגוון המנות במקום אפשר למצוא: סינייה כופתה - שכבת בשר עגל טחון אפוי בתנור עם תפוחי אדמה, עגבנייה, בצל ושמן זית עם טחינה (68 שקלים), צלעות טלה בגריל על מצע פריקי (110 שקלים) וחזה עוף במילוי גבינה ערבית אפוי בתנור עם רוטב טריאקי וזעתר (65 שקלים). כמו כן, תוכלו למצוא במקום תפריט יינות בוטיק ישראליים, אותם גם ניתן לרכוש בהנחה ולקחת הביתה.

כיתאבון. אלבישארה 50, נצרת. ראשון-חמישי 09:00-20:00; שישי-שבת: 09:00-23:00. 04-6800055. לא כשר

רוצים להישאר מעודכנים? בואו לפייסבוק שלנו

קרקס על גחלים
הקרקס חוזר לכפר. על האש בקרקס על גחלים | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור


סניף חדש לרשת סושה בנהריה
רשת המסעדות האסייתיות פותחת סניף חדש וראשון בצפון הארץ. זהו הסניף השביעי של הרשת, והוא יפתח בקרוב בקניון נהריה.

קניון נהריה. אירית 2, נהריה. כשר

תנו לי לשתות

סנט פטריק דיי ברחבי הארץ
23 ברים ברחבי הארץ יערכו מסיבות ואירועים מיוחדים לכבוד הסנט פטריקס דיי בחסות בירה מרפיס, ביום חמישי הקרוב. בין הברים בהם תוכלו לחגוג עם הקדוש האירי תמצאו את רשת פראג הקטנה, לה מורס ברחובות, מנצ'ילה בר בבאר שבע ובר הפאבליק בקיבוץ מנרה שבצפון. במסגרת האירועים יחולקו מתנות ויוצעו מבצעים מיוחדים על הבירה. 

חוגגים עם סנט פטריק גם בשטרודל, חיפה
המסעדה החיפאית תחגוג קצת אחרת, ותציע ביום חמישי הקרוב מנות מהגריל כמו נתחי סינטה או אנטריקוט (115 שקלים) ונתח פילה (135 שקלים). לאירועים תתלווה להקה והם יחלו בשעה שבע בערב.

שטרודל. שדרות בן גוריון 39 (המושבה הגרמנית) חיפה. 07-77004312

מזל טוב לדרך היין
בין ה-18 ל-25 במרץ תחגוג רשת דרך היין 23 חורפים עם שבוע טעימות ללא תשלום ויינות שיימכרו ללא מע"מ. כמו כן, ביום שישי הקרוב תתקיים בחנות הרשת שברחוב החשמונאים בתל אביב מסיבת יום הולדת בין השעות 10:00-15:00.

לפרטים נוספים חייגו 8066*

כיתאבון נצרת
מסורת נצרתית איכותית. כיתאבון | צילום: ליאור חורש, יחסי ציבור


תפריטים חדשים

תפריט חדש בלה אוטרה, תל אביב
המסעדה המקסיקנית מציעה תפריט חדש של השף קרלוס סלמון, ובין המנות החדשות תוכלו למצוא סשימי דג ים על קרם אבוקדו ובצל סגול, קרמבולה, צ'ילי ושמן שקדים (52 שקלים); סביצ'ה אדום של דג ים, לצ'ה דה טיגרה, אבוקדו, צנונית וזרעי קמומיל (54 שקלים); טרטר בקר עם גוואקמולה, בצל חרוך וסלסה רוחה (58 שקלים); ודג ים אל פסטור - פילה דג, אננס בגריל, מנגולד, בצל וקרם כוסברה (72 שקלים).

לה אוטרה. הירקון 66, תל אביב. 073-2649464

תפריט ימי שני החדש בדייגו סאן, תל אביב
המסעדה המקסיקנית-קוריאנית תציע מדי יום שני שמונה סוגי טאקו שיוגשו לצד הבירות במקום. בין הטאקוס: צ'יקן טיקה מסאללה - מנגו פיקל ויוגורט; בולגוגי - אנטריקוט מושרה במרינדה קוריאנית עם דייקון וגזר מוחמצים, נבטים, בצל ירוק ומיונז סריראצ'ה; טופו טנדורי עם גוואקמולה, שעועית שחורה, נבטים, עגבניות ועלי טעם; וצ'ילי קון קרנה עם צ'דר, גוואקמולה ושמנת חמוצה. 4 טאקוס ב-74 שקלים, 8 טאקוס ב-136 שקלים ו-12 טאקוס ב-192 שקלים. 

דייגו-סאן. המשביר 2, תל אביב. 03-5531557

סרדיניה פיצה
עולם חדש של פיצות בסרדיניה ביפו | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

עסקיות חדשות בבר קיימא, תל אביב
עוד לפני שתזמינו משהו בבר קיימא תקבלו מיץ לימונדה או אשכוליות, לצד סלט ירוק קטן, טחינה, סלסת עגבניות ולחם, ולקינוח תה או קפה שחור. בין המנות בעסקיות החדשות תמצאו סביח מפורק ובו חציל על האש, תפוחי אדמה, חציל מוחמץ, סלט, טחינה, עמבה וחריף מותסס (45 שקלים), כריך אבוקדו מלחם שאור מלא עם אבוקדו, צ'ילי, לימון כבוש, בצל סגול וירוקים (45 שקלים) ומג'דרה עם ירקות צלויים (45 שקלים).

בר קיימא. המשביר 22, תל אביב. 03-949-3322

עוד באוכל טוב:

פיצות חדשות בסרדיניה, יפו
האיטלקייה ביפו מציעה פיצות חדשות, וביניהן פיצה ארבע גבינות עם קרם פלפלים אדומים, מוצרלה גבינת עיזים, גבינה כחולה ופרמזן (58 שקלים), קלצונה ארטישוק עם קרם פלפלים אדומים, מוצרלה מגורדת, לבבות ארטישוק קלויים, שום קונפי ואספרגוס טרי (58 שקלים) ופיצת קרפצ'יו עם קרפצ'יו בקר, רוטב עגבניות ומוצרלה (68 שקלים).

סרדיניה. כתובת ככר קדומים 9, יפו. 073-7585626

גרקו ארוחת בוקר
בוקר חדש וטוב בגרקו תל אביב | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור


ארוחות בוקר חדשות

ביסטרו גרינברג ומסעדת גרקו ממתחם גרינברג מציעות ארוחות בוקר חדשות, תל אביב
תגידו בוקר טוב לארוחות הבוקר החדשות של ביסטרו גרינברג ומסעדת גרקו. בגרינברג יגישו ארוחות בוקר קלאסיות לצד מעדנים בסגנון אמריקאי, ובגרקו יציעו לכם ארוחות בוקר יווניות בלקניות בסופי שבוע בלבד. בין המנות בגרקו: פלורינה סלטה - פלפלי שושקה קלויים בשמן זית, חומץ יין לבן, פטה ושום (12 שקלים), סקורדיליה - ממרח שום, שקדים ושמן זית (12 שקלים) וקיאה - מקושקשת יוונית, רוטב עגבניות, בצל, פטה, פטרוזיליה ולחם קלוי בגריל (42 שקלים). בביסטרו גרינברג תוכלו למצוא ביצים עלומות על לחם בריוש, עגבניות צלויות, רוטב הולנדז ובייקון (64 שקלים), פנקייק תירס עם ביצים עלומות, אבוקדו טרי, עגבניות צלויות וארוגולה (58 שקלים) וקרוק מאדאם - בריוש עם גבינת אמנטל, האם, ביצת עין ורוטב הולנדייז עם סלט (58 שקלים). ארוחת הבוקר בגרקו מוגשת בימים שישי ושבת בין השעות 10:00 ל-12:30, ובגרינברג מדי יום בין השעות 08:00 ל-12:00.

ביסטרו גרינברג. אורי צבי גרינברג 25, תל אביב. 03-613-6132. גרקו. 03-741-1022

ארוחת בוקר חדשה במלון הבוטיק מרקט האוס, יפו
מלון הבוטיק פותח את שעריו לקהל הרחב עם ארוחות בוקר שמוגשות בין השעות 06:30 ל-12:00. בתפריט: מזנון של לחמים ומאפי בוקר, גבינות, ירקות טריים, סלטים, מגש סביח, שלל מתוקים ופינת בריאות עם אגוזים, צימוקים ופירות יבשים. יחד עם בופה המזנון תוכלו לבחור מנות כמו חומוס שמוגש עם פיתה וחמוצים ומגוון מנות ביצים. 80 שקלים לסועד.

מרקט האוס. בית אשל 5, יפו- תל-אביב. 03-7974000. כשר

ארוחת בוקר מרקט האוס
ארוחת בוקר שפתוחה לכולם. מרקט האוס | צילום: מאיר כהן, יחסי ציבור

משלוחים

שירות משלוחים חדש בקפה נטו, יהוד ורעננה
רשת בתי הקפה המוכרת מציעה שירות משלוחים חדש בסניפי יהוד ורעננה (שמגיעים גם לכפר סבא והרצליה). בתפריט המשלוחים ניתן למצוא סלט טאבולה - בורגול גס, בצל סגול, עגבניות שרי ועשבי תיבול - ארוגולה, פטרוזיליה, בצל ירוק ונענע על ממרח טחינה ירוקה ולאבנה (22 שקלים), מרק היום בליווי לחם דגנים (36 שקלים), אורז ירקות אסייתי עם כרוב, גזר, זוקיני, תרד, אפונה, בצל ירוק, שום, ג'ינג'ר ובזיליקום בתיבול אסייתי ובוטנים גרוסים (47 שקלים), כריך אמריקאי עם רוסטביף אנטריקוט, בצל סגול קלוי, ארוגולה, עגבניה, מלפפון חמוץ ומיונז בזיליקום לימוני (52 שקלים) ופסטה אנטיפסטי וגבינת עזים עם רוטב עגבניות, שמן זית, גבינת עיזים, ירקות קלויים זיתי קלמטה ופטרוזיליה (54 שקלים).

לפרטים

>> לכל חדשות האוכל