כשרק נפתחה, לפני אי אלו שנים, הייתה גו נודלס חתיכת להיט, עם שלל מנות נודלס בריאות יחסית במחירים סבירים לגמרי. אבל הזמן חלף, מה שנחשב לחידוש – התיישן, וגו נודלס, שלא ממש התקדמה ביחד עם סביבתה, הפכה לעוד מסעדה עם קונספט לא מספיק מהודק.

גו נודלס פרש רול (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
מנות ראשונות במחירים שווים | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור

יש לנו פייסבוק, בואו לבקר

בחודשים האחרונים עבר המקום שיפוץ מאסיבי, שלא נעצר במראה החיצוני. בעלים חדשים רכשו את המסעדה והחליטו להחזיר אותה לימי הזוהר שלה וזו הייתה הזדמנות מעולה בשבילנו לבוא ולבדוק האם זה הצליח להם והאם גו נודלס חזרה להיות רלוונטית?

מה הסיפור?

מי שרכש את המסעדה הוא שמוליק גל, שחבר לשף שחר ברנע - שף יועץ עם רזומה מרשים הכולל לא מעט הצלחות. השניים שינו את התפריט והפכו אותו לאטרקטיבי, למרות שהבסיס לא השתנה: הנודלס הם עדיין האלמנט המרכזי פה, יש כאן שפע של מנות שמתאימות לצמחונים וטבעונים, וגם הניסיון לייצר מנות בריאות יחסית, ללא מונוסודיום גלוטמט ועם מעט שמן – המשיך לתפריט החדש.

אז מה אפשר לאכול פה? גרין קארי טופו – אטריות אורז רחבות ברוטב חלב קוקוס עם עשבי תיבול וירקות ירוקים (39 שקלים), פא קטון גאנג בקר – אטריות כתומות, ג׳ינג׳ר, חלב קוקוס, קארי אדום, דלורית, גזר, בטטה, בזיליקום, נבטים ובצל ירוק (46 שקלים), המנה המאלזית - אטריות כתומות, טופו, עוף, קארי מאלזי בחלב קוקוס, ביצה חומה, שעועית ירוקה, בצל קריספי, נבטים וטבעות צ'ילי חריף (44 שקלים), סלמון מעושן בטריאקי, בצל ירוק, פטריות יער, שומשום קלוי, תרד, שום, ג'ינג'ר ואצות נורי קצוצות (54 שקלים), פרש רול טופו קריספי - אטריות שעועית, נבטי חמנייה, גזר, צנון, בצל ירוק, וחסה (17 שקלים) ומנות נוספות. לצד התפריט הרגיל של הרשת יש תפריט סושי חדש, ולמי שדאג, אפשר גם להזמין הביתה.

גו נודלס סושי (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
ויש גם סושי | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור

מה חשבנו?

בגדול – הופתענו. הרושם הראשוני היה טוב, העיצוב של המסעדה חדשני, נקי מאוד ונעים. גם השירות חביב ומתחשב והתפריט החדש מצומצם ומגרה. מספר השולחנות קטן יחסית והדגש הוא ללא ספק על משלוחים וטייק אווי, אך עם זאת, נחמד מאוד גם לשבת במקום. בזמן שביקרנו ישבו במסעדה מספר לקוחות עם מחשבים ניידים ונשנשו אטריות, ונראה היה שהם מרגישים בבית.

ההפתעה הראשונה הייתה התמחור. 16-22 שקלים למנה ראשונה זאת בהחלט יציאה משמחת, בעיקר עבור חובבי מנות ראשונות כמונו, שכבר התרגלו לשלם סביב ה-30 שקלים לראשונה, בדרך כלל ללא הצדקה. מתוך הראשונות בחרנו בסלט פאוור פרש עם סלק, גזר, כרוב, נבטים צנון, קולרבי, בצל ירוק, נענע, בוטנים ושומשום (18 שקלים) ופרש רול עם קריספי טופו – דף אורז ממולא אטריות שעועית, נענע, נבטי ברוקולי, חסה אדומה, מלפפון וגזר (16 שקלים).

מנות הסושי, שלא שייכות באופן טבעי לממלכת נודלס שכזאת, תומחרו באופן סטנדרטי ביותר: 30-42 שקלים לרול, ואנחנו בחרנו ברול סלמון צלוי, אבוקדו, לימון ובצל ירוק (32 שקלים). מגזרת האטריות נבחרה דווקא מנה טבעונית של אטריות מקמח כוסמין שמיוצרות במקום עם ארבעה סוגי פטריות ברוטב סויה, ג'ינג'ר, בצל ירוק, טופו וצ'ילי (42 שקלים). עם ההזמנה בקופה, מקבלים כאן זמזם קטן שרוטט ורוקד כשהאוכל מוכן, אצלנו זה קרה אחרי כעשר דקות, ומאחר שהזמנו את האוכל בטייק אווי – קיבלנו אותו ארוז בקופסאות נאות ופרקטיות, ששמרו על האוכל עד שהגיע, ללא תקלות, ליעדו.

גו נודלס אטריות טבעוניות (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
מבחר גדול לטבעונים וצמחונים | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור



מנת האטריות הייתה גדולה, משביעה ומצוינת; הסושי עצמו לא היה מהטובים שטעמנו אבל הוא בהחלט עשה את העבודה והיה לא רע בכלל, יחסית לכזה שמגיע ממסעדה אסייתית כללית ולא מסושייה של ממש. המנות הראשונות היו הטובות ביותר בארוחה - הסלט היה שופע ועל אף שהמנה לא הייתה עצומה בגודלה היא בהחלט הייתה יותר ממשתלמת. הרוטב של הסלט היה מצוין והירקות היו טריים ופריכים. גם המנה הראשונה הנוספת שלקחנו הייתה פשוטה וטובה - דף אורז אליו שודך רוטב חרפרף, ממולא בירקות פריכים וטופו שטוגן בהצלחה. מנה קטנה יחסית וטעימה במיוחד, גם היא משתלמת בהתחשב במחירה הצנוע.

בשורה התחתונה:

מפתיע לטובה. הגענו לגו נודלס עם ציפיות נמוכות - קשה עד בלתי אפשרי להקים מסעדה לתחיה, אבל כשלוקחים את המשימה ברצינות ועם הרבה כוונה זה יכול להצליח. האוכל היה טוב, המחיר יותר ממשתלם, השירות אדיב, והחוויה שלנו, כתוצאה מכך, חיובית מאוד. בקיצור, תתעלמו מהדעה הקדומה ותנסו את גו נודלס. יש מצב שתופתעו.

גו נודלס. אבן גבירול 54, תל אביב. ראשון-חמישי 11:30-24:30, שישי 11:30-כניסת השבת, מוצ"ש-24:30. 03-6964040. כשר.

>> לכל חדשות האוכל