חברת אסם השיקה מגוון חטיפי קיץ חדשים, מבית מותגי החטיפים הפופולאריים שלה כמו ביסלי, במבה ובייגלה. וכמובן שטעמנו אותם עבורכם, כדי שתדעו על מה לפסוח ועל מה לא כדאי לוותר. אז נתחיל מהטוב ביותר, ונתקדם לאלה שפחות הלהיבו אותנו.

 

חטיפים חדשים של אסם ביסלי ווסאבי  (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
ווסאבי. עפנו | צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

ביסלי ווסאבי: באופן חד משמעי כלל הטועמים התלהבו מהביסלי החדש הזה. ראשית כי באמת מדובר בטעם חדשני מובהק, המבדיל אותו מטעמי הביסלי השיגרתיים שכולנו כבר מכירים היטב. שנית, כי הוא מגיע בגודל מעולה (בצורת ביסלי גריל אך בגודל כפול מהחטיף המקורי), ובסוף כי הוא פשוט טעים וממכר. יש בו חריפות נעימה של ווסאבי, פריכות מושלמת ותיבול במידה. מה עוד אפשר לבקש מחטיף? בקיצור, נהדר.

חטיף מיקס - אח של ביסלי מעושן ופופקו: גם במקרה הזה אפשר לקבוע שנהינו מאד מהטעימה. מדובר בשילוב מעולה בין מתוק ומלוח שכיף לאכול בו כל מרכיב בנפרד ועוד יותר כיף לאכול יחד.הטעמים המעושנים של האח של ביסלי תורמים לפופקו רובד טעם נוסף. לסיכום, אחלה חטיף.

 

חטיפים חדשים של אסם בייגלה פיקנטי (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
בייגלה עיגולים. חביב | צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

אח של ביסלי - סלסה פיקנטית בשילוב ביסלי ברביקיו: כל הסיפור מאחורי אח של ביסלי היה שמדובר בחטיף תירס מוצלח מאוד ונטול גלוטן. בחטיף השילוב החדש נגזל אלמנט הללא גלוטן משום שהוא משולב עם ביסלי ברביקיו קלאסי. למרות שמדובר בקומבינציה טעימה, היא בהחלט לא יוצאת דופן. כך שגם ביאסתם את מי שלא אוכל גלוטן או רגיש לגלוטן, וגם לא הצלחתם לרגש. נחמד, אך לא בעל ערך מוסף.

חטיפים חדשים של אסם במבה במילוי תות  (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
מיותר. במבה במילוי אייסשייק תות | צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

בייגלה עיגולים בטעם צ'ילי פיקנטי: אנחנו אוהבים מאוד בייגלה, בייחוד כשאפשר לאכול אותו עם ממרחים, וזאת הבאסה בבייגלה עיגולים - הם נפרדים וקטנטנים כך שאי אפשר לשלב אותם עם ממרחים, וחבל. גם הטעם עצמו לא היה מפתיע במיוחד, והסתפק בתיאור הכללי כחביב ולא מעבר.

במבה במבובים ובמבה במילוי קרם בטעם "אייסשייק" תות: אם שאלו אותנו, במקרה של במבה כל המוסיף והמגוון - גורע. אין מה לעשות, מדובר באחלה חטיף שכל מה שמנסים לעשות איתו נופל מהמקור. כך גם במקרה של במבה במבובים שהיא בעצם במבת עיגולים ענקית, שלבד מכך שהיא עצומה בצורה שמעצבן להכניס לפה, היא לא תורמת במאום למוצר המקורי. החוק הזה תופס ביתר שאת גם במקרה של במבה במילוי קרם אייסשייק תות -  שמערב בעיקר טעמי תות תעשיתיים ומתוקים להחריד. תודה על הניסיון, אבל אנחנו נישאר עם המקור.