תפריט ארוחה משפחתית ברוברטה וינצ'י, פרדס חנה כרכור

המסעדה האיטלקית רוברטה וינצ'י מציעה בימים ראשון עד חמישי בשעות 17:00-19:00 ארוחה משפחתית מלאה הכוללת: פוקצ'ה מהטאבון וסלט פנצנלה המוגשים למרכז השולחן, 3 עיקריות לבחירה מהתפריט המשפחתי, 2 קינוחים ו-4 כוסות שתייה קלה - במחיר 200 שקלים לכל הארוחה.

רוברטה וינצ'י. אחוזה 43, פרדס חנה כרכור

Black Morning - פרויקט בראנצ'ים ב-11 מסעדות, תל אביב

Black Morning by BeanZ הוא פרויקט מיוחד שבמסגרתו יוגשו ביום שישי, 29 בחודש, ב-11 מסעדות תל אביביות שבדרך כלל לא פתוחות בשעות הצהריים, בראנצ'ים מושחתים במתכונת ארוחה מלאה של 5 מנות, בליווי שני טעמי קפה לבחירה ממותג beanZ. המסעדות הן: טאיזו, בית השמחות, שמארחים את מחניודה, מלגו ומלבר, דיינינגס, ג'וז ולוז, קאב קם, באנה, דלידה, ניטן תאי, התרנגול הכחול ויהלומה בסלמה. הארוחות יוגשו בשעות 9:00, 11:30 ו-14:00.

להזמנת מקומות 

חדש ברשת הפיצריות פאפא ג'ונס - פיצה דקה

רשת הפיצריות האמריקאית פאפא ג'ונס תמכור מהשבוע פיצה מבצק דק, לצד הפיצות העבות הרגילות. לתפריט גם התווספו מנות ראשונות כמו צ'יזי רול - בצק מגולגל עם תערובת גבינות; פוקצ'ה - בצק מרוח בשמן זית עם מקלות בטטה, פטריות, בצל סגול ותערובת גבינות; טבעות בצל - טבעות מבצל אמיתי, בתיבול עדין ובציפוי פריך, אפויות בתנור; ובטטה סטיקס - מקלות בטטה בציפוי פריך, אפויים בתנור.

FOOD ZONE - מתחם האוכל החדש של קניון עזריאלי, תל אביב

מתחם האוכל של קניון עזריאלי עבר עיצוב מחדש על ידי המעצב ירון טל, ויש גם סניפים חדשים של בר דגים, מיתוס, גו נודלס, ביירן ועוד.

מסעדת לחם יין חוגגת 20 שנה עם תפריט חדש, יהוד

אחרי 20 שנות פעילות, הביסטרו לחם יין מחדש את התפריט עם הוספה של מנות כמו סלט קולרבי עם רוקט, סלנובה, פטה ושקדים (39 שקלים); בוקר סלמון - גרבדלקס, סלט עגבניות ונבטים ומיני בייגל (66 שקלים); וסטייק רוקה - פרוסות סינטה על צלחת לוהטת (129 שקלים).

לחם יין. החורש 4, יהוד. 03-6321793

אתגר החריף של מסעדת גורדוס, חולון

מסעדת גורדוס חוגגת במהלך כל חודש יוני את חודש החריף עם אתגר של המבורגר חריף עם פלפלים חריפים. מי שיאכל את ההמבורגר עם מספר הפלפלים הגדול ביותר יזכה בארוחת שחיתות משפחתית ל-5 אנשים, המקום השני יזכה בארוחה מתוקה והשלישי במנה ראשונה חינם. מחיר הארוחה: 75 שקלים, ללא הגבלת פלפלים וצ'יפס חריף.

גורדוס. פארק פרס, חולון. 03-7733366

אתגר החריפות, גורדוס (צילום: גל קולוג, יחסי ציבור)
אתגר החריפות, גורדוס | צילום: גל קולוג, יחסי ציבור

מתחם אורבן שאמאן נפתח במיקום קבוע, תל אביב

אחרי כמה חודשי פעילות ברחוב נחלת בנימין, מתחם האוכל והבריאות ההוליסטי אורבן שאמאן נפתח במיקום קבוע ברחוב דיזנגוף. בקומה העליונה ממוקם בית אוכל ושתייה עם תפריט שכולו תזונה אורגנית ללא סוכר, גלוטן, חומרים משמרים וצבעי מאכל, ובקומה התחתונה מרכז יוגה ומדיטציה, חדרי טיפול, עיסויים ועוד.

אורבן שאמאן. דיזנגוף 210, תל אביב. 03-7531102

מנות חדשות במסעדת מנטנטן, תל אביב

מסעדת הראמן מנטנטן מוסיפה לתפריט שתי מנות חדשות: CHUKA HIYASHI – אטריות ראמן קרות עם ירקות טריים: עגבנייה, מלפפון ירוק, גזר, בצל, במבו שוט וחצי ביצה רכה עם רוטב במתיקות מעודנת על בסיס סויה וסאקה או רוטב גומא – רוטב יפני קלאסי על בסיס שומשום. TEISHOKU – ארוחה יפנית קלאסית ומסורתית. הארוחה מגיעה על מגש מסורתי וכוללת מנה עיקרית לבחירה ממבחר הראמנים, הגיוזות והסלטים; מרק מיסו אישי; אורז לבן וצקמונו – חמוצים יפניים מסורתיים.

מנטנטן. יבנה 38, תל אביב. 03-6725318

אואזיס מארחת את השף הבריטי כריס גולדינג, תל אביב

מסעדת אואזיס של השפית רימה אולברה מארחת את השף הבריטי כריס גולדינג, שעבר מספר שנים בארץ, לערב מיוחד  שחלק מהכנסותיו יועברו לבית השנטי, אליו תורם גולדינג פעמיים בשנה. הערב יערך ביום רביעי, ה-13.6 בשני סבבים: 19:00 ו-21:30, עם מנות כמו: חצילים במרינדה של מיסו, עם חמוצים פיקנטיים; מוסר-ים במרינדה של תפוזים וסומק, עם ריזוטו של דלורית וזעפרן; סביצ'ה סקאלופ "בלאדי מריה" – מעושן תחת כיפת זכוכית, ברוטב ""Anejo Herradura, משקה עם טקילה, חליפיניו וליים מקסיקני מהגינה של רימה; סרטן רך-שריון בטמפורה - עם רוטב עשבי תיבול אסיאתיים וחלב קוקוס ועוד.

אואזיס. מונטיפיורי 17, תל אביב. 03-6206022

ברווז, אואזיס (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
ברווז, אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

קוקטיילים חדשים במסעדות טייגר לילי, תל אביב

לכבוד הקיץ משיקים במסעדות טייגר לילי 6 קוקטיילים קיציים, ולכבוד ההשקה הם יוגשו בין התאריכים 10-16 בחודש ב-25 אחוזי הנחה.

ארוחת פופ אפ אסייתית בבר הפיקוק, תל אביב

בר הפיקוק יארח ביום שישי הקרוב, 8 בחודש, את השף נדב קונדל לתפריט של 10 מנות אסייתיות, ביניהן: אגדאשי נאסו - כיסונים במילוי חציל מעושן וקרם שום בציר שיטאקה (42 שקלים); טטאקי פלמידה אדומה עם ויניגרט סאקה או חמאה (48 שקלים); ונתח קצבים עם קרם בטטה לבנה וירקות ירוקים צרובים (86 שקלים).

פיקוק בר. מרמורק 14, תל אביב

תפריט חדש במסעדת טיטו איטליאנו, גבעתיים

המסעדה האיטלקית טיטו איטליאנו מוסיפה לתפריט מנות חדשות, וביניהן פולנטה ארביאטה - עוגת פולנטה ופרמג'יאנו עם רוטב ארביאטה פיקנטי, שום, צ'ילי טרי ועלי בזיליקום (28 שקלים); מוצרלה סטיק - אצבעות מוצרלה פריכות בתוספת סלסה עגבניות (32 שקלים); פנה חצילים - פנה ברוטב מרינרה עם חצילים שרופים, גבינת פטה, אורגנו, שום וצ'ילי (52 שקלים); וספגטי פירות ים (84 שקלים).

טיטו איטליאנו. יצחק רבין 53, גבעתיים. 03-6317080

טיטו איטליאנו (צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור)
טיטו איטליאנו | צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור

חנות טבעונית חדשה לרשת לה פרינה בשרונה מרקט, תל אביב

רשת המאפיות לה פרינה פתחה את החנות הטבעונית שלה במתחם שרונה מרקט, עם תפריט הכולל פוקצ'ות ופיצות במגוון טעמים, עוגות שמרים, עוגות בחושות ועוגיות. 

ארוחת שישי משפחתית ברשת si cafe

בסניפי קיבוץ עינת וגומא של רשת si cafe יציעו בכל יום שישי מהשעה 18:00 מנת פתיחה בחינם על כל הזמנת מנה עיקרית, לכל מי שמעוניין בארוחת שישי משפחתית מחוץ לבית. 

אדוארד בר פותח גם בשעות הצהריים, תל אביב

הבר הוותיק אדוארד בר, בפאתי שוק הכרמל, מתחיל להגיש גם ארוחות צהריים: מנה עיקרית עם צ'יפס או סלסילת ירוקים, עם קוקטייל צהריים, שליש כוס בירה או כוס קאווה - ב-78 שקלים. 

אדוארד בר. הכרמל 12, תל אביב. 03-5101695