סנדוויץ' גלידה, יקב תשבי (צילום: שני בריל, יחסי ציבור)
סנדוויץ' גלידה, יקב תשבי | צילום: שני בריל, יחסי ציבור

פופ אפ סנדוויץ' גלידה במתחם יקב תשבי, זכרון יעקב

לכבוד הקיץ ייפתח במתחם הקולינרי של יקב תשבי  דוכן עוגיות עם השוקולדים של חברת ולרונה, שיפעל במשך כל חודש אוגוסט. בין העוגיות: עוגיית בוטנים ושוקולד מריר ועוגיית קקאו במילוי גאנש שוקולד לבן. בין הגלידות: סורבה פטל, שוקולד פקאן וג'אנדוז'ה חלב. המחיר למנה של שתי עוגיות וגלידה: 28 שקלים.

יקב תשבי. מתחם תשבי כביש 652, בין זיכרון יעקב לבנימינה. 04-6288195

Mojo Next Door - בר חדש למסעדת Mojo, נתניה

המסעדה האסייתית מוג'ו התרחבה ובסמוך אליה נפתח ה-Mojo Next Door. בתפריט: קוקטיילים של מוש בודניק מקבוצת הסושיאל קלאב ותפריט עם מנות כמו בומביי צ'יקן ראפ - נתחי חזה עוף במרינדה של יוגורט ומאסאלה על בצק הודי פריך עשוי בתנור אבן; סלט פאפאיה וייטנאמי - פאפאיה, תפוח ירוק, שעועית תאילנדית, קשיו, נבטים, כוסברה ושבבי בצל קריספי; וסלט אינסאן ים - אטריות שעועית, טבעות קלמרי, שרימפס, פלפלים, מלפפון, גזר, סלרי, צ'ילי, בוטנים וכוסברה.

מוג'ו. גיבורי ישראל 17, נתניה. 09-8850716

ספונטיני - מסעדה/מעדנייה איטלקית חדשה בתל אביב

ספונטיני היא מסעדה איטלקית חדשה ברחוב אחד העם, שתתפקד כ"מסעדנייה". הכוונה לדוכן פסטות, כריכים וסלטים, שאפשר גם להזמין בו, ממש מהוויטרינה, מבחר מתחלף של פסטות, לזניות ואנטיפסטי. בין המנות: לינגוויני קיצ'ו אה פפה - פסטה טרייה, גבינת פקורינו רומנו, חמאה ופלפל שחור גרוס (39 שקלים); פנה פוטנסקה - פסטה טרייה, אנשובי, שום, זיתים שחורים, צלפים, רוטב עגבניות וחריף (49 שקלים); וסופלי די רומה - כדורי ריזוטו עם לב של מוצרלה, מצופים בפירורי לחם ומטוגנים (15 שקלים).

ספונטיני. אחד העם 15, תל אביב. 03-9460590

מסעדת ספונטיני (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
מסעדת ספונטיני | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

פסטיבל הבירה חוזר למודיעין

גם השנה יתארח פסטיבל הבירה בקניון עזריאלי במודיעין, ביום חמישי 16 בחודש בשעות 18:00-23:00. בפסטיבל יוצעו מעל 40 סוגי בירה ויתארחו שש משאיות אוכל שימכרו אוכל מקסיקני, פיצות, כריכים, אוכל ישראלי, שייקים ועוד.

פסטיבל הבירה. קניון עזריאלי, מודיעין

רשת קפה לנדוור משיקה תפריט חדש

רשת "קפה לנדוור" משיקה תפריט חדש שיכלול מנות על טהרת המטבח הים-תיכוני בשיתוף שף הרשת רועי לוי והשף מיכאל גרטופסקי ("ביסטרו מיכאל", "סושיאל קלאב") בנוסף, הרשת השיקה שני משקאות Freakshake חדשים לקיץ אותם רקח השוקולטייר עודד ברנר.

קוקטיילים חינם לתורמי תיקי בית ספר במסעדות רפאלו

לכבוד שנת הלימודים החדשה מציעות מסעדות רפאלו קוקטייל חינם לכל מי שיתרום למסעדה תיק בית ספר שמיש, בתאריכים 5-25 בחודש. התיקים יועברו לעמותות שעוזרות למשפחות נזקקות.

ארוחה מיוחדת לכבוד תושבי הדרום במסעדות כרמים, באר שבע ומושב סגולה 

שף מתיו מואטי מפריז מגיע להתארח אצל השף סער רפאל ממסעדות כרמים כדי לתמוך בתושבי הדרום. ב-2-7 בחודש יוגשו בשתי המסעדות מנות מיוחדות של שני השפים, כמו תמנון בגריל בליווי חומוס שחור, פיתה קלויה, סלט עגבניות, גרגירי חומוס, כוסברה, רימון וסומאק (57 שקלים); שוק טלה צלויה במחבת בליווי טפנד זיתים, לאבנה מעושנת וקפונטה סיציליאנית (120 שקלים); ופילה מיניון עטוף בבריוש צרפתי קלאסי מלווה בציר בקר מרוכז וירקות גינה (165 שקלים).

מאפי מחמצת, אלחנן (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
מאפי מחמצת, אלחנן | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

מאפי מחמצת חדשים באלחנן, קיבוץ משמרות

מאפיית השף אלחנן - תרבות לחם של השף אלדד שמואלי משיקה סדרת מאפי מחמצת חדשים כמו קרואסון מחמצת - קוראסון צרפתי קלאסי העשוי מחמצת טבעית וטעמו מפגיש בין לחם מחמצת לקרואסון (18 שקלים); פנטון - מאפה שמרים איטלקי של כריסמס, עשיר בחלמונים, חמאה, צימוקים, קליפות הדרים מסוכרות ועוד (65 שקלים); וחלה - החלה המוכרת בגרסה פראית ללא שמרים, אפויה בתנור אבן (25 שקלים).

אלחנן. בכניסה לקיבוץ משמרות. 04-8838200

אוגוסט בשנדליר, החלל החדש של מסעדת הבסטה, תל אביב

בכל חודש אוגוסט, בימים ראשון-חמישי בשעות 12:00-16:00, יגישו בחלל החדש והממוזג של מסעדת הבסטה מנות קטנות לימים החמים. בימים שני ורביעי יתארחו גם חברים כמו הילה אלפרט, יריב מלילי, אסף דוקטור, רז סלע, מיכל בוטון וליאור הרגיל, שיבשלו בכל פעם מאכלים אחרים לפי החשק.

בסטה. השומר 4, תל אביב. 03-5169234

תפריט המבורגרים עם חטיפי קראנצ'וס בגורדוס, חולון

מסעדת גורדוס משיקה ארבע מנות חדשות עם חטיפי קראנצ'וס, ביניהן: האיטלקי מאמריקה - המבורגר 220 גרם בלחמנייה עם חסה, עגבנייה, רוטב פיצה, מוצרלה, פפרוני וקראנצ'וס פיצה (59 שקלים); ותסביך הסביך - המבורגר 220 גרם עם טחינה, פטרוזיליה, חציל מטוגן, ביצה קשה וקאנצ'וס פלאפל (59 שקלים).

גורדוס. מתחם לה פארק, חולון. 03-7733366

מסעדת אואזיס מארחת את יומי לוי ממעדניית יום טוב, תל אביב

ביום שלישי, 7 בחודש, תארח השפית רימה אולברה את יומי לוי ממעדניית יום טוב בשוק לוינסקי, ותשתמש בחומרי הגלם שלו ובעיקר בבוטרגו (ביצי דגים מיובשות) למנות כמו: פנקייק רושטי תפוחי אדמה עם גבינת ברי מותכת, גרידת תפוז ואבקת בוטרגה צעירה של אלנסי; וספגטי בוטרגה א-לה קלבריה.

אואזיס. מונטיפיורי 17, תל אביב. 03-6206022

בראנץ' שבת חדש במסעדת יריחו, תל אביב

מסעדת יריחו תתחיל להגיש בראנץ' חדש בימי שבת בשעות 11:00-15:00. בין המנות: מגש של בוקר - ביצים לבחירה, לאבנה, איקרה, טחינת כמון, סלסה חומוס, עגבניות מרוסקות, לחמים ושתייה חמה וקרה (64 שקלים); סלט טולום - עלי חסה קיסר, גזרים, מלפפונים, גבינת טולום, שקדים ווינגרט נענע (41 שקלים); ובוקר מרוקאי - מרגז צלוי בטאבון, מנגולד לימוני, זרעי כמון, ביצה רכה וחרדל (52 שקלים).

יריחו. פנחס בן יאיר 4, תל אביב. 058-6666921

תפריט קיץ חדש במסעדת בראסרי עין כרם, ירושלים

מסעדת בראסרי עין כרם מחדשת את התפריט עם מנות קיציות כמו חציל חרוך עם טחינה שחורה, שקדים ויוגורט (44 שקלים); פלפלים חריפים ממולאים בשר עגל עם זרעי עגבנייה ויוגורט (42 שקלים); ופילה לברק בתוספת תבשיל תרד וגראטן תפוחי אדמה (108 שקלים).

בראסרי עין כרם. המעיין 15, ירושלים

פילה לברק, בראסרי עין כרם (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
פילה לברק, בראסרי עין כרם | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

יום העצמאות ההודי במסעדת אינדירה, תל אביב

מסעדת אינדירה ההודית תחגוג את יום העצמאות ההודי ביום רביעי, 15 בחודש, מ-19:00. במחיר 140 שקלים תוגש ארוחת טעימות שתכלול פתיח, מנה עיקרית, תוספות, לחם נאן או אורז, קינוח ויין מבעבע.

אינדירה. שדרות שאול המלך 4, תל אביב. 03-6954437

"לאכול את טואיצ'י" - השף אור גינסברג מארח את יוסי גינסברג, כותב הספר, תל אביב

מסעדת סלאס (Selas) של השף אור גינסברג תארח את כותב הספר "בחזרה מטואיצ'י", יוסי גינסברג, לערב שישלב את סיפוריו של יוסי עם ארוחת שמונה מנות בהשראת הספר. בין המנות: "שקית ההישרדות" - ריזוטו מאורז שחור, שעועית לימה שחורה, קינואה, אגוזים, עשבי תיבול ועשן מדורה. הארוחה תתקיים ביום שני, 6 בחודש, בשעה 20:00. מחיר לסועד: 350 שקלים.

סלאס. רבי תנחום 6, שוק הפשפשים, תל אביב. 03-9653565

כריכים טבעוניים חדשים במסעדת אלגריה, תל אביב

מסעדת אלגריה הטבעונית מוסיפה לתפריט כריכים חדשים: כריך פועלים - פוקצ'ה ממחמצת לבנה, טחינה, אריסה ולימון כבוש שהוכנו במקום, קציצות טופו ואצות (48 שקלים); וכריך טופו ברביקיו - לחם דגנים מחמצת, טופו צרוב במרינדת ברביקיו ביתי, רוטב איולי חרדל, חמוצים ביתיים, בצל סגול, רוקט ועגבנייה (48 שקלים).

אלגריה. אבן גבירול 165, תל אביב. 03-6136965

תפריט מנות קטנות חדש בפיפי'ז, תל אביב

בימים שני עד רביעי בשעות 14:00-22:00 תפעל מסעדת פיפי'ז במתכונת חדשה, עם תפריט של מנות קטנות כמו אורז עם חלמון כבוש בסויה, רוטב מיסו ועגבנייה צלויה (37 שקלים); שיפוד שייטל קצוץ בציר בקר (16 שקלים); וברוקולי כבוש במיץ אבטיח ושאטה (8 שקלים).

פיפי'ז. זבולון 5, תל אביב. 03-6476363

קפה קולד ברו חדש ברשת ארקפה

רשת ארקפה משיקה קפה חדש, קולד ברו, שנמזג מברזי בירה. מדובר בקפה קר בשיטת הכנה מיוחדת והוא מוגש ממש כמו בירה, עם קצף מעליו.

 

פוד טראק בקייקי מעיין הגושרים

אתר מעיין הגושרים התחדש בפוד טראק שתגיש לאורחים ולגולשים מנות כמו המבורגר, קבב, צ'יפס, נקניקיות ונגיסי עוף, בקצב מהיר במיוחד.

שירות משלוחים חדש בחוות צוק, תל אביב

המסעדה והמעדנייה חוות צוק משיקה שירות משלוחים חדש. מהיום תוכלו להזמין הביתה בשרים מהקצבייה, אוכל מוכן כולל תבשיל בקר בשזיפים, קובה סלק, ממולאים ותוספות, סלטים, גבינות רכות וקשות מהארץ והעולם, דגים כבושים, דגים ופירות ים, נקניקים, ממרחים וריבות, לחמים וקרקרים, תבלינים, גלידות, עוגות ועוגיות, מבחר יינות ייחודיים, בירות וכהילים. המשלוחים יגיעו לתל אביב, רמת השרון, חולון, הרצליה, הוד השרון, כפר סבא, ראשון לציון ורחובות.

חוות צוק. זריצקי 4, רמת אביב, תל אביב. 077-5155905