מסעדת דיינינגס בלונדון (צילום: Bloomberg, GettyImages IL)
סושי ברמה אחרת. דיינינגס | צילום: Bloomberg, GettyImages IL

תקראו לנו רגשניים או פטריוטים, אבל בכל פעם שמסעדה בישראל קוטפת הישגים בינלאומיים מרשימים, הלב שלנו מתמלא גאווה. הפעם, מדובר במסעדת דיינינגס האסייתית, שמככבת בקיץ הנוכחי ברשימה הנחשבת של המסעדות החדשות והלוהטות ביותר בעולם, מבית מגזין התיירות והלייף סטייל המוערך Condé Nast Traveler.

גם עמוד הפייסבוק שלנו נחשב לבולט בתחומו. בואו לבקר

כמדי שנה, גם השנה יפרסמו ה-Condé Nast Traveler את גיליון ה-Hot List שלהם, שכולל בתוכו את רשימת בתי המלון, הברים והמסעדות הכי בולטות בעולם. המגזין, אליו נחשפים מאות אלפי קוראים, ועותק ממנו ניתן יהיה להשיג באופן רשמי רק החל מחודש יולי הקרוב (לשמחתנו, רשימת המסעדות התגלגלה לפתח משרדנו כבר השבוע), הוא אחד הנחשבים ביותר בתחום התיירות והלייף סטייל בכל עולם. אם זה לא מספיק, הוא גם חלק מקבוצת התקשורת שמוציאה לאור מגזינים מוכרים נוספים כמו מגזין האופנה ווג, מגזין האוכל בון אפטיט, ומגזין הניו יורקר. 

המלון - מלון נורמן מבחוץ (צילום:  עמית גירון,  יחסי ציבור )
כאן שוכםן הסניף הישראלי. מלון נורמן בתל אביב | צילום: עמית גירון, יחסי ציבור

עוד באוכל טוב:

דיינינינגס הישראלית, למי מכם שלא מכיר את המסעדה, היא אחות למסעדת דיינינגס עטורת השבחים בלונדון, בה מכהן השף מאסאקי סוגיסאקי. מדובר במסעדה אסייתית יוקרתית במיוחד (ארוחת ערב כאן תעלה לכם מאות שקלים), ובתפריט שלה ניתן למצוא סושי מוקפד, לצד מנות יפניות מסורתיות ומעודנות. המסעדה ממוקמת בקומה העליונה של מלון נורמן הנחשב בתל אביב, ונפתחה לפעילות לפני כשנה וחצי, בסוף שנת 2014. לצדה ברשימת המסעדות המומלצות של המגזין, מככבות עוד שמונה מסעדות מסינגפור, טורונטו, פירנצה, לונדון, שטוקהולם ודבלין.

"תל אביב היא כנראה העיר הפודית הכי לוהטת במזרח התיכון כרגע", תיארו זאת בקונדה נאסט טרוולר, "והיא מאוהבת בכל דבר אסייתי. אבל מסעדת הפיוז'ן היפנית דיינינגס במלון נורמן החדש שבאזור הבאוהאוס ,לגמרי העלתה את הרף". באותו הטקסט שמהלל את המקום, מקפידים לציין אנשי המגזין את העיצוב והאוכל במסעדה, ובמיוחד את מנת הסרטן רך השיריון, הסושי והסשימי, וגם את מנת הסושי הייחודית שמכילה בשר מיושן וצרוב וסלסת כמהין. לא יודעים מה איתכם, אבל אנחנו הלכנו להזמין מקום.

>> לכל חדשות האוכל