רולדין מחפשים את נבחרת טועמי הסופגניות של השנה

לקראת חנוכה 2018, רשת רולדין תקים נבחרת נסיינים שתטעם לפני כולם את קולקציית הסופגניות החדשה שלה. כל מה שצריך לעשות הוא להיכנס לעמוד הפייסבוק של רולדין ולספר מדוע מגיע לכם להיות בנבחרת. רולדין תיצור קשר עם בעלי הסיבות המעניינות ביותר ותבקש מהם לצלם סרטון של 20 שניות המנמק את הסיבה. בעלי הסרטונים היצירתיים ביותר יזכו להצטרף לנבחרת ולנסות את כל הסופגניות המוגזמות.

מתכונים לראש השנה

סניף חדש וכשר לאגאדיר, בני ברק

רשת אגאדיר פותחת את הסניף הכשר הראשון שלה, שיהפוך גם הוא לרשת של מסעדות כשרות. בסניף החדש גם קיים "קיוסק" שירות, שבו ניתן יהיה להזמין טייק אווי מבלי לשבת במסעדה.

אגאדיר הכשרה. מתחם בסר 4, רמת גן. *5690

"חמישי בירה בכביש" במסעדת כביש 90, צומת מחניים

במסעדת ההמבורגרים כביש 90 משיקים מסורת חדשה של "חמישי בירה בכביש". בכל ימי חמישי בערב יציעו במקום 8 ברזי בירה שונים: טובורג, מלכה בהירה, מלכה אדמונית, מלכה חיטה, מלכה IPA, ווינשטפן וסטלה עם מבצעים שונים על הבירות בכל יום חמישי.

כביש 90. צומת מחניים, גליל עליון. 04-6160190

המבורגר ובירה, כביש 90 (צילום: עדי פרץ, יחסי ציבור)
המבורגר ובירה, כביש 90 | צילום: עדי פרץ, יחסי ציבור

חודש בשר ווגיו ויין ישראלי בטרקלין, תל אביב

בכל חודש ספטמבר יציעו במסעדת הטרקלין מנות מבשר ווגיו משובח, ביניהן ראמפ סטייק ווגיו - 250 גרם של נתח שייטל ווגיו מוגש מדיום רייר לצד פירה ושעועית חלוטה; סטייק רוקה ווגיו - נתחי ווגיו על פלחי בצל ותפוח אדמה ולצידם יוגשו כ-120 יינות מייקבי בוטיק ישראלים.

הטרקלין. היכל התלמוד 4, נווה צדק, תל אביב. 03-5660013

מנות חדשות בטייגר לילי, תל אביב

שתי מסעדות טייגר לילי מוסיפות לתפריט מנות חדשות כמו: פאד סאן יאי – אטריות אורז טריות, לראשונה בישראל, עם עוף או טופו או שרימפס, שברי בוטנים, כוסברה, פטריות, פלפל שאטה יבש ונטיפי ביצה, ברוטב צדפות תאילנדי וסויה (68 שקלים); נאה טון – תבשיל צוואר בקר בבישול ארוך עם קארי אדום וקינמון, פאד בונג (עלי תרד תאילנדיים), תפוחי אדמה, בצל ירוק, כוסברה, קריספי שום ופלפלים מוחמצים, מוגש לצד אורז מאודה (78 שקלים) ועוד.

טייגר לילי. הברזל 32, רמת החייל. שרונה מרקט, קלמן מגן 3, תל אביב. 1-700-70-70-97

פסטיבל בשרים ללה הגבלה במסעדת דוניה רוסה, עין הוד

מסעדת הבשר דוניה רוסה תחגוג בשבוע הבא את תחילת השנה עם ספיישל בשר ללא הגבלה. בתאריכים 3-6/9, במחיר של כ-199 שקלים, אפשר יהיה לאכול קרפצ'יו, צ'וריסו, סינטה, אנטרקוט, אסאדו ונתח קצבים ללא הגבלה, כולל קינוח ושתייה קלה וחמה (המחיר עבור ילדים עד גיל 12 - 79 שקלים). כמו כן, כוסות של יין הבית יימכרו ב-19 שקלים.

דוניה רוסה. כפר האומנים עין הוד. 04-9543777

בשר, דוניה רוסה (צילום: אגמדיה, יחסי ציבור)
בשר, דוניה רוסה | צילום: אגמדיה, יחסי ציבור

מסיבת הקיץ השנתית של סושיאל קלאב, תל אביב

מסעדת סושיאל קלאב תערוך את מסיבת הקיץ השנתית שלה ביום שישי 7.9, החל מ-12:00, הפעם באווירת טולום שבמקסיקו, עם עמדת פיניאטה, בר קרח עם עמדת מוחיטו, מגוון מרגריטות קפואות (38-42 שקלים), עמדת סביצ'ה ומגוון קוקטיילים. בין המנות: טאקו פרגית עם גווקאמולי, איולי סריראצ‘ה וחלפניו (56 שקלים); טרטר טונה ”מקיסקו סטייל"  (54 שקלים); המבורגר קריבי עם איולי חריף, מנגו, אבוקדו, חלפניו ונאצוס (70 שקלים) ועוד.

סושיאל קלאב. רוטשילד 45, תל אביב. 03-5601114

מסעדת סלאס של השף אור גינסברג תיפתח גם בימי שישי, תל אביב

מסעדת סלאס של השף אור גינסברג תהיה פתוחה גם בימי שישי בערב, החל משעה 20:00, עם תפריט אסייתי של מנות אישיות וכאלה המותאמות לחלוקה. בין המנות: טורו סלמון צרוב בלהבות, מונח על סלט אצות איג'יקי עם פטריות שיטאקי וגזר מקורמל, פילה הדרים וקוויאר יוזו מוזהב (42 שקלים); טטאקי בקר (נתח משתנה) עם קרם שורשים וצ'יפס ארטישוק (55 שקלים); שיפודי לברק טמפורה ברוטב מיסו עם סלטון פפאיה ברוטב תאילנדי (36 שקלים ועוד).

SELAS. רבי תנחום 6, תל אביב. 054-4733173