כנאפתה, ירושלים
בלב ירושלים נפתח knaftea (כנאפה ותה), מקום קטנים שמציע קינוחים ערביים כמו כנאפה נאבולסיה, כנאפה איסטנבוליה, כנאפה ח'ישנה ועוד סוגי כנאפה במחירים 25-36 שקלים. מלב לכנאפה יוצעו גם ספיישלים מתחלפים כגון חלאוויה בג'בן עם תוספת גלידה ומגוון חליטות תה שאפשר להזמין בכוס (8 שקלים) או קנקן (28 שקלים).

הלל 28, ירושלים. שעות פעילות: א-ו 14:00-00:00; ש 12:00-00:00. טלפון: 02-5302225

כנאפה ותה בירושלים (צילום: דניאל נסר, יחסי ציבור)
כנאפה ותה בירושלים | צילום: דניאל נסר, יחסי ציבור

פיצה ללא תחתית, תל אביב
בר פיצה פוזה התל אביבי משיק ערב ללא תחתית בימי שני במסגרתו אפשר לשתות בירה/יין ללא הגבלה, אבל בעיקר זלילה ללא תחתית של מבחר פיצות ספיישל מבית היוצר של רענן נוסל. בין הפיצות: ספייסי חלפיניו מאק אנד צ׳יז - מקרוני וגבינת צ׳דר כתומה עם פלפל חלפיניו, קרמבל צ׳יטוס פיקנטי ואיולי צ׳יפוטלה; ו קרניבורים לבנה - מיקס נקניקים של פפרוני, צ׳וריסו ובייקון טלה על רוטב קרם פרמזן ופלפלים מקורמלים. מחיר ארוחה: 139 שקלים, החל משעה 17:00.

פוזה. ארלוזורוב 81, תל אביב. לא כשר

פיצה פוזה - מק אנד צ'יז (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
פיצה פוזה - מק אנד צ'יז | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

דיל צהריים בלה מעלה, תל אביב
המסעדה המקסיקנית בקריית המלאכה מציעה דילים מיוחדים לארוחות צהריים בשעות 12:30-17:30, שכוללת מנה ראשונה לבחירה בחיר המנה העסקית וכן משקה מרגיריטת הבית במחיר מוזל של 35 שקלים. בתפריט אפשר למצוא מנות כמו בוריטו בול, צ'ילי קון קרנה - תבשיל בקר פיקנטי, שעועית, פלפלים ותירס, על אורז עם צ'דר, שמנת חמוצה כוסברה, צ'ילי אדום וקריספי טורטיה (66 שקלים), פולנטה דל מאר - שרימפס עם שום-צ'ילי ופיקו דה גאיו צרובים על הפלנצ'ה, מוגשים על פולנטה תירס ופרמזן (88 שקלים) ובוריטובול (60 שקלים).

גרליק פריידי. פופ אפ שום בלחמים (צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור)
גרליק פריידי. פופ אפ שום בלחמים | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור

פופ אפ שום בלחמים, תל אביב
המאפייה של אורי שפט נרתמת לעזרת מגדלי השום הישראלים ועידוד צריכה מקומית עם Garlic Friday, פופ אפ שיתקיים בסניף לחמים ברחוב החשמונאים בשיתוף דנה סידס ורינת צדוק שיציע מגוון מוצרים על טהרת השום: פוקאצ'ה שום, טימין וקממבר- פוקאצ'ה בתוספת שום קונפי, גבינת קממבר, דבש, תימין ופלפל שחור (19 שקלים), שום קונפי- שיני שום שבושלו בשמן זית בבישול איטי, בתוספת עשבי תיבול (35 שקלים), חמאת שום ועשבים- חמאה מתובלת בפטרוזיליה, כוסברה, שמיר ושום (40 שקלים) ועוד. הפופ אפ יתקיים ב-18.11 בשעות 08:00-14:00.

החשמונאים 103, תל אביב.

בעתו מחדשים תפריט לכבוד הסתיו/חורף (צילום: חגית סדרס, יחסי ציבור)
בעתו מחדשים תפריט לכבוד הסתיו/חורף | צילום: חגית סדרס, יחסי ציבור

גרקו מגיעה להוד השרון
קבוצת המסעדות היווניות ממשיכה להתרחב, הפעם בהוד השרון, במרכז כיכר המושבה המתחדשת תדיר. בנוסף, יושק תפריט חורף וניתן יהיה לרכוש מגוון מוצרים הביתה במעדנייה במקום, והמשך צפויים להתקיים לצד המסעדה הופעות ואירועים.

סוקולוב 46, הוד השרון. טלפון: 07-7772904

צהריים בלה מעלה (צילום: תם וינטראוב לוק, יחסי ציבור)
צהריים בלה מעלה | צילום: תם וינטראוב לוק, יחסי ציבור

בראנץ' בקפה 65, תל אביב
קפה 65 הממוקם במלון הבוטיק 65 בשדרות רוטשילד חוזר להגיש בראנץ' במשך כל ימות השבוע בשעות 07:00-12:00. הבראנץ' כולל בופה, מגוון ומנה אישית חמה לבחירה לצד מיצים סחוטים, קאווה וסודה. מחיר לסועד: 135 שקלים.

קפה 65. מלון רוטשילד 65, תל אביב

גרקו בהוד השרון (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
גרקו בהוד השרון | צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור

מנות סתיו/חורף חדשות בבעתו, חיפה
בר האוכל בשוק תלפיות החיפאי מעדכן את התפריט עם מנות כמו שיפוד שקדים - שקדי עגל צלויים לצד תבשיל מנגולד ובצלים חרוכים בציר עוף ולימון שרוף; ג'יבנה צלויה עם קונפי כרישה וזרעי עגבניות; פילה דג ים על פלנצ'ה עם ירקות סתיו צלויים, ציר דגים וחמאת אריסה; שייטל גראטן- נתח שייטל, גראטן כרוב ערבי, ציר עוף חום ועוד.

בעתו. סירקין 34, חיפה. טלפון: 052-6412125

קפה 65 בראנץ' (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
קפה 65 בראנץ' | צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור

פסטיבל המטבח הישראלי
הפסטיבל הקולינרי חוזר בתאריכים 20-30/11 וממשיך לעשות כבוד למטבח המקומי עם שיתופי פעולה מיוחדים ומעניינים בין שפים ומסעדנים שיצרו יחד ארוחות חד פעמיות: טאיזו וחנן מרגילן, פאסטל וזלמניקו, תמנע וד"ר שקשוקה, פרא ועזה, קילומטראז' וקיטון ו-02 ומאג'דה. מלבד לארוחות יתקיימו אירועים קולינריים חגיגיים לקידום שיח נשי במטבחים, מפגש שף מצטיין עם רז רהב ועוד.

להזמנת מקומות ופרטים נוספים

פסטל וזלמניקו (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
פסטל וזלמניקו | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור

שעת תה במלון וולדורף אסטוריה, ירושלים
המלון היוקרתי בירושלים פותח את העונה הקרירה עם ארוחת שעת תה מסורתית שמוגשת בכלי פורצלן לפי כל הגינונים וכוללת מכוון כריכונים, טארטים, שפע קינוחים, סקונס, ריבות ומאפים. הארוחה מוגשת בימים א'-ה' בשעות 15:30-18:30 במחיר 350 שקלים לזוג.

שעת תה וולדורף אסטוריה (צילום:  Feel the vibe photography, יחסי ציבור)
שעת תה וולדורף אסטוריה | צילום: Feel the vibe photography, יחסי ציבור

פיצה מתוקה בפיצה האט, רחבי הארץ
רשת הפיצריות משיקה פיצה כנאפה - גרסת הרשת לקינוח האהוב והפופולרי. מחירה יעמוד על  79.90 שקלים לפיצה משפחתית, ו- 35 שקלים לפיצה אישית.

פיצה כנאפה. היציאה החדשה של פיצה האט (צילום: קית גלסמן, יחסי ציבור)
פיצה כנאפה. היציאה החדשה של פיצה האט | צילום: קית גלסמן, יחסי ציבור