בשוק תלפיות בחיפה שכבר כולל כמה מהמסעדות המהנות בעיר, נפתח כעת גם בר קוקטיילים ואוכל חדש ומבטיח. המקום, ששייך למאיה המר והשף גיא רוזמרין שבישל בעבר במסעדות כמו רוברטה וינצ'י וטאיזו, מציע תפריט קליל ועונתי לצד קוקטיילים מושקעים.

האוכל במקום מתבסס על חומרי גלם מהשוק הצמוד וכולל אפשרויות כמו קרודו דג עם ויניגרט תה צמחים ומלח ים; טרטר בקר עם חציל שרוף, איולי לימון כבוש, שומשום קלוי ולחם לניגוב; ברוסקטה אורטיז עם איולי זעתר יבש, סלט לוביה מצרי ואנשובי אורטיז; רוסט שייטל עם סלט עלי רוקט ותאנים, קרם חמציץ ואנשובי; שרימפס מאודה במעטפה עם יין לבן, חמאה, ותפוז סיני כבוש; קרפצ'יו עגבניות קיץ כמו שרי, מגי ועגבניות ערבה, שמן שאטה ועלים טריים; ודג ים כבוש עם אחו בלנקו ובצל ירוק.

בעתו בר אוכל חדש תלפיות חיפה (צילום: יפעת ירושלמי, יחסי ציבור)
קוקטיילים ואוכל בבעתו | צילום: יפעת ירושלמי, יחסי ציבור
בעתו בר אוכל חדש תלפיות ברוסקטה אורטיז  (צילום: יפעת ירושלמי, יחסי ציבור)
ברוסקטות אורטיז | צילום: יפעת ירושלמי, יחסי ציבור

על נושא הקוקטיילים של בעתו אחראית המר, שעבדה באחד הברים הוותיקים והמוכרים בחיפה, העוגן, וכמו כן גם במבחר מסעדות בתל אביב. היא מציעה במקום מספר אפשרויות למשקאות כמו ג'ין בהשריית היביסקוס ורוברב עם סירופ טוניק ביתי; טקילה אנייחו עם סירופ אפרסק, מיקס הדרים וטוניק אשכולית אדומה; וודקה עם ג'ינג'ר ביר ומיץ לימון.

בעתו. סירקין 34, חיפה. 052-6412125. שעות פעילות: ראשון-רביעי 16:00-23:00, חמישי 14:00-00:00, שישי 12:00-18:00