השף שחף שבתאי ומסעדת ניטן תאי משיקים שירות קייטרינג
השף שחף שבתאי ממסעדת ניטן תאי משיק שירות קייטרינג חדש עם טעמים וחומרי גלם אסייתיים וקינוחים של השף-קונדיטורית סאני דרעי מהבק דור. בנוסף לשירותי המזון יוצעו כאן שירות של מארחות תאילנדיות, מסאז', שיעורי בישול אסייתי, ארוחות שף ובר ייחודי. בגזרת האלכוהול ניתן לבחור ממבחר היינות של המסעדה. 

לפרטים נוספים

סופ"ש קולינרי במלון רימונים גלי כנרת, טבריה
מלון רימונים גלי כנרת בטבריה מציע ללקוחותיו סופ"ש קולינרי על טהרת הבריאות, הכולל סדנאות בישול, אפייה, הכנת קינוחים וטיפים בנושא שמירה על הבריאות. במהלך סוף השבוע, שיתקיים מיום חמישי הקרוב (26.1) ועד מוצ"ש (28.1), ייחשפו האורחים למטבחים שונים ולעולם הבישול והקונדיטוריה. 

להזמנות ופרטים נוספים

המלון הסקוטי וגלנפידיך חוגגים את הברנס סאפר, טבריה
המלון הסקוטי מציע אירוע מסורתי שמוקדש כולו לתרבות הסקוטית והאנגלית וכולל טקס הבאת מנת ההאגיס העממית, נעיצת הסכין ומזיגת הוויסקי, גברים לבושי חצאיות סקוטיות מסורתיות, ליווי נגינת חמת חלילים של אורי מיילס, חגיגה קולינרית ועוד. הארוחה המסורתית תתקיים ביום חמישי הקרוב, 26.1, בשעה 20:00. 

להזמנות: 04-6710710


ארוחת התרמה למחלקת הילדים של המרכז הרפואי מאיר ביקב ויתקין
יקב ויתקין יארח ב-31 בינואר ארוחת התרמה שכל הכנסותיה קודש למחלקת הילדים של בית החולים מאיר בכפר סבא. בארוחה ישולבו יינות היוקרה של יקב ויתקין מסדרת שורשים לצד ארוחת גורמה שיכין הבשלן שמאי מיטלמן ה-III.

יקב יתקין. א.ת. כפר ויתקין. 09-8663505

סוף שבוע פליאו במלון קראון פלזה, אילת
ביום חמישי הקרוב (26.1) יתחיל סופ"ש פליאו במלון קראון פלזה האילתי. במהלך הסופ''ש יוכלו האורחים ליהנות ממבחר סדנאות כמו: מבוא לבשר, צליית נתחים גדולים על הגריל, הכנת פסטרמות באמצעים ביתיים, קינוחי פליאו, סושי פליאו, צילום אוכל בסמארטפון, מבחר סדנאות כושר ועוד.

לפרטים והזמנת מקומות: 3993*

פליאו באילת (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח"צ)
אוכלים פליאו בקראון פלזה אילת | צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ

ארוחת שחיתות במסעדת דלאל, תל אביב
לכבוד הגעתו לארץ של שגריר חברת Moët & Chandon העולמית, חברו מסעדת דלאל ויבואנית מותג השמפנייה י.ד עסקים 1986 לערב מיוחד. התפריט נשאר כרגע סודי וייחשף רק בערב עצמו. ארוחת השחיתות תתקיים הערב (25.01) מהשעה 18:00. התפריט הסודי יוגש במקביל לתפריט הערב של המסעדה.

להזמנות: 03-5109292

BBB סניף הארבעה חוגג 5 שנים להקמתו, תל אביב
סניף הארבעה של מסעדת BBB חוגג 5 שנים להיווסדו. המאורע ייחגג במסיבת יומולדת מיוחדת ביום חמישי הקרוב (26.1) מהשעה 17:00. במהלך חגיגת היומולדת יזכה הקהל ליהנות מ-1+1 על מגוון מנות מהתפריט, טעימה מעוגת יום ההולדת החגיגית, צ'ייסרים ב-5 שקלים, צילום מגנטים, חלוקת כרטיסי חבר למועדון הלקוחות של רשת BBB במתנה ועוד.

BBB. הארבעה 12 תל אביב. 03-6042975

סניפים חדשים לרשת אושי אושי
רשת הסושי בר אושי אושי תפתח בשבוע הבא לקהל הרחב שני סניפים חדשים וכשרים ברחובות ובאשדוד. הסניף האשדודי של הרשת ייפתח בקניון סי מול בעיר, והסניף ברחובות יתמקם ברחוב הרצל 191.

לפרטים נוספים

רשת מקסיקנה מתחדשת בתפריט משלוחים, תל אביב
מסעדת מקסיקנה משיקה תפריט משלוחים חורפי. בין המנות קטגוריה שלמה של Burrito Bowl - מגוון מנות בוריטו שתכולתן מוגשת בקערות גדולות עם שלל תוספות. אל אלו מצטרפות מרגריטות קפואות שיוגשו בבקבוקים אישיים במגוון טעמים על טהרת חומרים טבעיים בלבד. שירות המשלוחים יפעל 7 ימים בשבוע בין 12 בצהריים לחצות.

להזמנות: 1-700-500-993

תפריט חורף חדש במסעדת בית שלום במטולה
במסעדת בית שלום במטולה מתחדשים בתפריט חורף בניצוחו של השף מוסטפא סלילי, אשר משלב בין טעם לניחוחות מהמטבח הלבנוני. בין המנות: מרקים בשריים וצמחוניים; חציל בנוסח באבא גאנוש - חציל בלאדי שרוף בטאבון, מתובל בטחינה גולמית, רכז רימונים טבעי, גבינת עזים, שמן זית וצנוברים; עלי גפן גליליים תוצרת בית - ממולאים באורז ועשבי תיבול מהגינה, מוגשים עם יוגורט כבשים ונענע; סינייה כרובית - כרובית מטוגנת, טחינה יוגורט, סלסה מעגבניות טריות, שקדים קלויים ועשבי תיבול מהגינה; וקובה בורגול גלילית שמוגשת עם טחינה אדומה.

בית שלום. הראשונים 28, מטולה. 04-6940767

מסעדת השלום (צילום: בועז לביא,  יחסי ציבור )
חורף בבית השלום במטולה | צילום: בועז לביא, יחסי ציבור

תפריט בר חדש במסעדת בינדלה, תל אביב
השף יורם ניצן יצר בבינדלה תפריט בר חדש עם מגוון מנות איטלקיות אותנטיות. התפריט כולל 3 מנות לבחירה לצד 2 קוקטיילים או 2 כוסות יין במחיר של 129 שקלים לאדם, ומוגש בימים ראשון עד רביעי בשעות הערב וביום שבת בכל שעות היום. בין המנות בתפריט החדש: סינטה רול מינוט – סטייק בלחמניית בצל ביתית עם איולי פלפלים קלויים; ארינצ'יני כבד אווז - כדורי ריזוטו מוצרלה עם קרם דלעת וג'ינג'ר; ושרימפס ישראלי עם ריקוטה באפלו, סלסה ורודה וצ'ילי. 

בינדלה. מונטיפיורי 27 תל אביב. 03-6500071

בינדלה (צילום: יהב יעקב,  יחסי ציבור )
תפריט בר נהדר בבינדלה | צילום: יהב יעקב, יחסי ציבור

תפריט חדש ברשת קפה לואיז
קפה לואיז משיק תפריט חדש של ארוחות בוקר, צהריים וערב, שיוגש לצד התפריט הקבוע. בין המנות בתפריט החדש: ארטישוק צרוב - חצאי ארטישוק חרוכים על הפלנצ'ה ומונחים על לאבנה בקר, עם סלסה עגבניות, גרגירי חומוס ושמן מורינגה פטרוזיליה (36 שקלים); חומוס עדשים ופטריות - מבחר פטריות צרובות עם שום על חומוס עדשים מפנק ומעל בצל ירוק, בלסמי מצומצם ונגיעות של שמן מורינגה פטרוזיליה מוגש עם לאפה מקמח מלא (36 שקלים); ופיצה לואיז - פיצה מקמח מלא עם רוטב עגבניות ורוטב פסטו בזיליקום (אגוזים), גבינת צאן ופרמזן/גבינה טבעונית ותוספות (51 שקלים).

לפרטים נוספים

שרגא קפה מארח את הקונדיטורית נעמה גאון, ירושלים
הקונדיטורית והבלוגרית נעמה גאון תתארח בקפה שרגא הירושלמי בכל יום שישי מהשעה 8:00 ועד אחרון המאפים. במהלך היום תציע נעמה לסועדים שלל חלות, בורקס ומאפי שמרים, שיצטרפו ל"ארוחת הבוקר שנעמה אוהבת במיוחד" הכוללת בורקס חמאה במילוי גבינת עזים וביצת עין עם סלט קטן, טחינה וסחוג.

שרגא קפה. ינאי 3, ירושלים. 077-9529952

שפית חדשה ותפריט חדש למסעדת בראון, תל אביב
את בראון, הביסטרו והבייקרי של מתחם G צמרת, החלה להוביל בימים אלה השפית מיכל לוי, שחזרה משהות של 6 שנים במחוז פוליה האיטלקי. כעת מציגה לוי תפריט חדש למקום, שכולל בין היתר סלט קינואה חם מוגש בדלעת ערמונים אפויה - עם קוביות קישואים, גזר ובצל, שום, שמיר, מנגולד ואגוזים קלויים (72 שקלים); פטוצ'ה עם ראגו טלה ביין אדום, עגבניות, אורגנו, שום ופטרוזיליה, מוגש עם פרוסות פרמזן (82 שקלים); ניוקי ברוטב עגבניות, עגבניות שרי, מעט צ'ילי, שום, בזיליקום וקרעי מוצרלה מעל (76 שקלים); ולינגוויני עם לקט פטריות יער, שימג'י ופורטובלו, ביין לבן ועשבי תיבול, מוגש עם פרמזן מעל (78 שקלים).

בראון. ניסים אלוני 10, מתחם G, תל אביב. 053-9344955

בראון (צילום: נמרוד גינוסר,  יחסי ציבור )
מתחדשים בבראון תל אביב | צילום: נמרוד גינוסר, יחסי ציבור

סניף ראשון לרשת שמונה בירושלים
רשת שמונה, המגישה מנות כשרות במחיר אחיד של 8 שקלים, פתחה סניף ראשון בירושלים, במרכז כלל הסמוך לשוק מחנה יהודה. לרשת שמונה סניפים בחולון, טכניון חיפה, באר שבע, חדרה, עפולה ורבמד בקריית מוצקין. אליהם מתווספים סניפים שבימים אלו מוקמים בראשון לציון, הרצליה, בת ים, אשקלון, קריית אתא, בית שמש ונתניה.

שמונה. יפו 97, ירושלים

עסקיות חדשות במסעדת אלטו, חיפה
במסעדת אלטו, שנפתחה לאחרונה במרכז הקונגרסים שבחיפה, השיקו השבוע תפריט עסקיות על הבר. הסועדים שיעדיפו את הבר יזכו להנחה של 10 אחוז על כל התפריט וכוס קאווה ללא תשלום, בהזמנת מנה עיקרית במשך כל ימי השבוע (כולל שישי ושבת) מהשעה 18:00. במקום תמצאו גם תפריט אלכוהול המגיע מחנות הענק הרמיטאז' הצמודה וכולל למעלה מ-30 סוגי וויסקי, יינות, קוקטיילים ועוד.

אלטו. קדוש יאסי 2, חיפה. 04-8373323

תפריט משלוחים חדש ברשת מינה טומיי 
שירות המשלוחים החדש של מינה טומיי פעיל בשלושת הסניפים של הרשת (תל אביב, חיפה וקריית ביאליק), ומאפשר לבצע משלוח באמצעות הזמנה טלפונית, דרך אתר האינטרנט או דרך אפליקציית מינה טומיי החדשה. בין המנות: מלאי כופתא (42 שקלים), מרק טום יאם (37-42 שקלים), מרק אטריות אודון (52-59 שקלים) וסי-פוד נודלס (67 שקלים).

להזמנות ופרטים נוספים: 1-700-504-506

השף יוגב ירוס והצלם דן לב חוברים לערב קולינרי משותף, תל אביב
השף יוגב ירוס (מטבחצר) חובר אל צלם הקולינריה דן לב לערב משותף שבו יקיימו את משתה "הים סוער" שילווה ביינות של יקב נטופה. המשתה יתקיים בסטודיו של דן לב ב-31.1 בשעה 20:00. מחיר ההשתתפות במשתה הוא 290 שקלים כולל שתייה קלה ויינות. בין המנות שיוגשו: פוקאצ'ינות חמות מהאבן עם חמאת אנשובי, רומסקו ירקות צלויים, שקדים ופימנטון, נמל פלרמו - שומר חי, אורגנו טרי, תפוזי דם, תזוס, פלפל חריף, שמן זית צעיר, סלקים צעירים צלויים - לאבנה ראג'ב, לוז קלוי, קונפי דג חקה על תפוחי אדמה באטר, סלסה שום ירוק תחילת עונה, לימון כבוש, שמנת חמוצה, וקרפצ'יו קריסטל - ויניגרט ראשים, לפת מתוקה.

לפרטים והזמנות: יוגב - 052-5568516 | דן - 052-4878284

רשת בורגרים פותחת שני סניפים חדשים
רשת Burgerim שנרכשה לפני כשנתיים על ידי רשת BBB מתרחבת ופותחת שני סניפים חדשים: בקיסריה ובנצרת עלית. סניף בורגרים בקיסריה, שגודלו כ-110 מ"ר, ייפתח בתחילת חודש מרץ במרכז סי סנטר (ליד שכונה 12), והסניף בנצרת עלית (כ-90 מ"ר) ייפתח בסוף אותו חודש בקניון מול הרים.

פרטים נוספים

>> לכל חדשות האוכל