פרידה, מעדנייה חדשה בבאר שבע

מעדנייה חדשה בשם פרידה נפתחה בבאר שבע ובה מבחר יינות ישראלים מיקבים מקומיים, וגבינות שניתן לרכוש הביתה או לאכול במקום. בקרוב יוצעו כאן גם תפריטי בוקר, צהריים וערב לצד היין. המקום פתוח בימים א'-ה' בשעות 10:00-1600 ו17:00-23:00, בשישי בשעות 09:00-16:00 ובשבת בשעות 12:00-23:00.

פרידה. יעקב כהן 4, באר שבע. 08-6887073 

פרידה באר שבע (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
פרידה באר שבע | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

פופ אפ קפה סטארבקס, תל אביב

בדיזנגוף סנטר בתל אביב ייפתח לפעילות פופ אפ משקאות קפה של סטארבקס ובו טעימות של מוצרי הקפה של המותג שמיובאים לישראל. הפופ אפ יתקיים עד תאריך 15.5 ברחבה המרכזית של בניין A בקומה הראשונה.

יריד שבועות ביעקבס, כפר הרא"ה

משק יעקבס עורך בתאריכים 11-16/5 יריד שבועות ובו מבחר גבינות קשות, חצי קשות ורכות, לחמים, חלות, מאפים, קישים ועוגות. המכירה תתקיים בימים א'-ה' בשעות 07:00-18:00 ובשישי וערב החג עד 14:00.

לפרטים

משק יעקבס יריד שבועות (צילום: הדס ניצן, יחסי ציבור)
משק יעקבס יריד שבועות | צילום: הדס ניצן, יחסי ציבור

בראנץ' חדש בבר איטליה, נתניה

המסעדה האיטלקית מציעה ארוחת בראנץ' חדשה שמוגשת בשישי ושבת ובה מנות כמו טוסט איטליאנו מלחם מחמצת כוסמין עם גבינת ברי, אבוקדו, רוטב קיסר, ביצת עין וסלט עלים; שקשוקה אדומה עם פלפל אדום, פלפל חריף, בצל, שום, עגבניות, טחינה, סלט קצוץ וחלה; פריטטה אספניולה מתפוח אדמה עם זוקיני, תרד, פטה כבשים, צזיקי וסלט עלים; ופריקסון -קרואסון חמאה ובו טונה בעישון קר, ביצה חצי רכה, תפוח אדמה, פטרוזיליה, לימון כבוש, אריסה וזיתים.

לפרטים

חגיגות ל"ג בעומר בוויסקי בר מוזיאון, תל אביב

בוויסקי בר מוזיאון יחגגו את ל"ג בעומר עם תפריט קוקטיילים מעושנים ומנות כמו סינטה מעושנת בג׳וספר פרוסה דק על בצל שרוף וקרם סלק (54 שקלים).

וויסקי בר מוזיאון. דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל-אביב. 03-9551105

וויסקי בר מוזיאון (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
וויסקי בר מוזיאון | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

פיקניק קפה בפסטיבל הסופרים הבינלאומי, ירושלים

ביום חמישי 6.5 יתקיים במסגרת פסטיבל הסופרים הבינלאומי של משכנות שאננים שיח קפה ופיקניק עם נועה ברגר, מחמוד מונא ורוני סומק.

לכל הפרטים

פיצות חדשות בפיצה האט

רשת פיצה האט מציעה פיצות חדשות שבבסיסן שמנת כמו פיצת שמנת תרד עם גבינת מוצרלה ובצל סגול; פיצה רוזה עם קרם שמנת ועגבניות, גבינת מוצרלה ועגבניות שרי אדומות וצהובות; ופיצת שמנת כמהין עם מוצרלה, פטריות ואננס.

 לפרטים

פיצה האט - פיצות שמנת חדשות (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
פיצה האט - פיצות שמנת חדשות | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

סלי פיקניק של סי קפה

רשת סי קפה מציעה בשיתוף משק צוריאל סלי פיקניק לשבועות שניתן לרכוש לאורך כביש 6 בסניפי בית הקפה. בסל למשל: מבחר מטבלים כמו טחינה, סלט אבוקדו, סלט סלק ואגוזים, וגבינת שמנת לצד זיתי קלמטה, פלטת ירקות, 2 פוקצ'ות, שתיה קרה ומארז עוגיות. טווח המחירים לסלים נעים בין 149-279 שקלים.

לפרטים

פסטיבל גבינות בארמון סהרה, כפר נין

מסעדת ארמון סהרה משתפת פעולה עם מחלבת כפר תבור ומציעה תפריט גבינות מיוחד ובו מנות כמו עולש בר בשמן זית ובצל חרוך עם רוטב צ'דר; ריזוטו פריקי עם פטריות, שמנת ואבן יוגורט; אצבעות מוצרלה וזעתר ירוק, סומק, עגבניות ושמן זית; ועלי גפן בלאבנה מעושנת עם ירוקים, ממולאים באורז, נענע, ועגבניות חמוצות-חריפות. התפריט יוגש כארוחת טעימות או כמנות נפרדות לכל אורך חודש מאי.

ארמון סהרה. בכניסה לכפר נין, עמק יזראל.04-6935101

ארמון סהרה - פסטיבל גבינות (צילום: אלון קירשנר, יחסי ציבור)
ארמון סהרה - פסטיבל גבינות | צילום: אלון קירשנר, יחסי ציבור

נפוליאון, בולונז'רי ופטיסרי חדש בכיכר המוזיקה, ירושלים

המסעדות בכיכר המוזיקה בירושלים שבו לפעילות אחרי הקורונה, טכמו כן נפתח לפעילות במקום גם נפוליאון פטיסרי - בית קפה ומאפה בסגנון טייק אווי עם ויטרינת כריכים, סלטים, קינוחים, לביבות, קישים ומאפים שנעשים במקום. בין היתר תמצאו פה גרבלקס סלמון בלחם שלושה דגנים; סלט קינואה צבעונית עם עלי רוקט, בטטה צלויה, שקדים, חמוציות וויניגרט חרדל ודבש; באגט פרוס עם חמאה וריבה; ומרק פטריות או מרק דגים צרפתי.

נפוליאון. יואל משה סלומון 10 מתחם כיכר המוזיקה, נחלת שבעה. 073-3869294

תפריט חדש בכינור בכיכר, ירושלים

המסעדה מציעה תפריט חדש ובו מנות כמו כבד קצוץ וריבת בצל (39 שקלים), קרפצ'ו בקר שמן זית ובלסמי, רוקט ואגוזי קשיו (42 שקלים), נקניקיות צ'וריסו (79 שקלים), מחבת מעורב ירושלמי (79 שקלים) ומחבת שווארמה טלה (79 שקלים).

כינור בכיכר. מעבר בית הכנסת 12, כיכר המוזיקה, נחלת שבעה. 02-9944902

מנות ל"ג בעומר ב-JAJA, ראשון לציון

המסעדה מציעה בל"ג בעומר מנת פיצת תפוחי אדמה מדורה עם 3 גבינות, קרם פרש, ריקוטה, פרמזן, עירית, לימון וביצת חופש; ומנת בטטה עם בטטה אפויה בתנור, שמנת של פעם ועירית קצוצה.

JAJA. רוטשילד 86, ראשון לציון

JAJA - מנות בהשראת ל"ג בעומר (צילום: ספיר קוסא, יחסי ציבור)
JAJA - מנות בהשראת ל"ג בעומר | צילום: ספיר קוסא, יחסי ציבור

עסקיות צהריים בלולה מרטין, הרצליה

המסעדה מציעה עסקיות צהריים חדשות ובהן כוס לימונדה לצד סלסלת לחם ו-5 פתיחים (טחינה, כרוב, צזיקי, חסה וסלסה), ומנה עיקרית לבחירה כמו טבעות קלמארי; שרימפס אלי אוליו; אורז פירות ים עם שום, חמאה ויין; וסלמון על הפלאנצ'ה.

לולה מרטין. אבא אבן 10, הרצליה. 09-7614242

תפריט חדש בהארוויס, ירושלים

המעשנה הכשרה בירושלים מציעה תפריט חדש ובו מנות כמו טאקוס צלעות - מיני טאקוס במילוי צלעות מפורקות מעושנות, מיונז צ'יפוטלה, סלסת פלפלים חריפה, כוסברה וגוואקמולי; מגדל חציל בלאדי עם פלפלים קלויים, עגבניות שרי, צ'ימיצ'ורי וטחינה עם שום קלוי; וסינטה 4 שעות בעישון עץ היקורי.

הארוויס. בן שטח 7, ירושלים 02-6246444 

_OBJ

רשת הקצביות מעדני גורמה מתרחבת עם חנות דגים, פתח תקווה

רשת מעדני גורמה פתחה חנות דגים חדשה במתחם הקניות גורמה בפתח תקווה. במקום ניתן למצוא מגוון דגי ים ובריכה. בקרוב תיפתח חנות חדשה נוספת ברחוב גבעתי 1 בראשון לציון. 

מעדני גורמה. מרדכי בן דרור 4, פתח תקווה

הנחות על גבינות ויינות בחינאווי

רשת חינאווי מציעה לשבועות מבחר מבצעים על יינות וכן 10% הנחה על גבינות ישראליות ומיובאות. המבצעים תקפים לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים בלבד.

לפרטים

פאב חדש לגולדסטאר, נתניה

טמפו משיקה פאב מקצועי לגולדסטאר שישלב תכנים מתחום הבירה, סדנאות בירה וקפה וסדנאות יין.

לפרטים

 מנת שבועות ב-BBB

רשת ההמבורגרים מציעה מנות שבועות חדשות. בין המנות: סלט פטה וארטישוק, המבורגר ג'וסילוסי, דאבל אמריקה בורגר ופרופיטרולים לקינוח.  

לפרטים

מנות חדשות בסטיישן 9, ירושלים

המסעדה האסייתית הכשרה מציעה מנות חדשות כמו פסיפס ים - טרטר דג ים עם מלון, מלפפון ועשבי תיבול ברוטב של סויה, חומץ אורז, יוזו וצ׳ילי, על קרם אבוקדו; ומלבי. כמו כן במקום מציעים 20% הנחה למגיעים עד 17:00.

לפרטים

חנות בוטיק חדשה לנספרסו, תל אביב

בוטיק נספרסו נפתח בקניון רמת אביב תחת קונספט הקיימות. במקום מציעים אופציית מחזור קפסולות. 

לפרטים

שרולה- מעדניית בשר חדשה, ירושלים

לפני חודשיים נפתחה לפעילות קצביית שרולה, בו עובדים בשיטות צרפתיות. ניתן לאכול במקום לצד כוס יין או לרכוש את הבשר במקום ולקחת הביתה. 

שרולה. דרך בית לחם 84, ירושלים

מארזי שבועות של מעדני הטבע

מעדניית מעדני הטבע מציעה לשבועות מארזי גבינות טבעוניות כמו שמנת קשיו חצי קשה עם ארטישוק א-לה רומנה, גבינת שקדים בציפוי סומק וגבינת פיסטוק בלסמי.

לפרטים

טעימות רמדאן ביפו

עיריית תל אביב עורכת בין ב-4-5/5 בערב חגיגה במסגרתה ניתן יהיה לטעום מאכלי איפטאר במחירים מיוחדים שבין 15-25 שקלים. בין המאכלים: מסחאן צמחוני עם בצל מבושל בשמן זית ומתובל בסומק; פאטה - בשר בקר צלוי על תערובת של חומוס, טחינה וקרעי פיתות; וקאטייף במילוי אגוזים עם צנובר, מלבי או גבינה.

לפרטים