קפה חינם וללא הגבלה ברשת רוטשילד
רשת בתי הקפה רוטשילד יוצאת במבצע חדש בשם "בנדיבות", במסגרתו תוכלו לרכוש כוס קפה באחד מבתי הקפה של הרשת (13-16 שקלים), ולאחר סיום הכוס תוכלו למלא אותה חזרה ללא הגבלה ולאורך כל היום; על כל מנה שתזמינו מהתפריט תקבלו קפה ב"ריפיל". בין משקאות שיוגשו במסגרת המבצע: קפה שחור, קפוצ'ינו, נס קפה ואמריקנו. המבצע תקף למשתמשי האפליקציה אותה ניתן להוריד בחינם.

לפרטים נוספים

יום הפיצה הבינלאומי במסעדת סילו, חולון
לרגל יום הפיצה הבינלאומי שנחגג ב-6 בפברואר, מסעדת סילו בחולון מציעה מחווה מיוחדת לפיצה מטר הנוסטלגית. בצק הפיצות של סילו, שעשוי מקמח איטלקי שתופח תחת השגחה במשך 48 שעות, יתקשט במהלך ימי המחווה (5-9.2) בתוספות מיוחדות, לצד שלל פיצות מהתפריט הנוסטלגי של פיצה מטר עם טוויסטים עדכניים של השף רובי פורטנוי. כמובן שהפיצות יהפכו למלבניות ויוגשו באורך של חצי מטר.

סילו. שדרות ירושלים 210, מתחם לה פארק, חולון. 053-9380488

תפריט חדש בתדר, תל אביב
התדר מתחדש במגוון פיצות חדשות שייצאו מתנורו הלוהט של אייל שני. בין הפיצות החדשות מגוון פיצות קטנות "עטופות אוכל" כמו ראגו בולונז, עורות ירוקים של נקבות קישואים, דם טבעוני ועוד שלל מנות עם שמות שרק אייל שני יודע לתת.

התדר. בית רומנו, דרך יפו 9, תל אביב

תפריט שיפודים חדש בקנטה, תל אביב
השף ירון מלכה יוצא בתפריט חדש במסגרת ערבי #ראשון_עם_ירון בקנטה שעל גג גן העיר במרכז תל אביב. במסגרת התפריט החדש, שיושק ביום ראשון הקרוב (5.2, מ-20:00), יציע מלכה יחד עם אנשי הקנטה שיפודים כמו נתח קצבים על פולנטה ומח עצם, ויטולו טונטו שמשלב שקדי עגל וטונה אדומה, קלמרי עם טחינה שחורה, שייטל בסגנון יווני, פטריית יער משופדת ושיפוד קינוח עם בננה מבולבלת. מומלץ להזמין מקומות מראש בדף הפייסבוק של המקום.

קנטה. מתחם גן העיר, אבן גבירול 71, תל אביב

קנטה
נתח קצבים בקנטה. ראשון עם ירון | צילום: רועי מדלי | לאפה מדיה, יחסי ציבור

משלוחים באיש פיש, חיפה
השף אבירם שטיינמץ, שפתח לאחרונה את מסעדת הדגים ופירות הים אישפיש על הכרמל, משיק תפריט משלוחים חדש. בין המנות בתפריט המשלוחים: סינייה דג - פילה אמנון אפוי בטחינה וקוביות עגבנייה (45 שקלים); פילה סלמון ברוטב שמנת פטריות וכמהין (55 שקלים); חריימה של בורי עם הרבה כוסברה (55 שקלים); פילה מוסר בקרם פרג (60 שקלים); פילה בס בקארי בוטנים (60 שקלים) ומרק מתחלף מהים (29 שקלים).

אישפיש. שדרות הנשיא 119, חיפה. 04-8370737

רביעיות בחמישי במיטבול, ראשון לציון
מסעדת מיטבול Grill&Dinner יוצאת בקונספט חדש בימי חמישי - הקונספט ידגיש את נתחי הבשר במקום עם ארוחה שכוללת ארבע מנות במחיר 200 שקלים. הרביעייה כוללת: 3 מנות ראשונות לבחירה, 3 נתחי בשר במשקל כולל של קילו וחצי, פלטת אדמה ותוספת נוספת לבחירה.  

מיטבול. דרך המכבים 8, ראשון לציון. 03-9646468

ראשון משפחתי בג'ינוס, קריית ביאליק
במסעדת הגריל ג'ינוס בקריית ביאליק יציעו מהשבוע הבא ימי ראשון משפחתיים, שבהם משפחות עם ילדים שיגיעו למסעדה בשעות הערב (מהשעה 17:00) יקבלו ארוחת ילדים ללא תשלום על כל הזמנת מנה עיקרית. בין המנות העיקריות: סיגר מרוקאי במילוי בשר טלה ושקדי עגל (32 שקלים), חזה מולארד צרוב ביין על מחית ערמונים (98 שקלים), אורז ג'ינוס – אורז יסמין עם נתחי אנטרקוט, פילה בקר ופרגית עם בצל מקורמל, פטריות יער ובייבי תרד (54 שקלים) וניוקי שחיתות ברוטב יין אדום (54 שקלים).

ג'ינוס. קניון הקריון, קריית ביאליק. 04-8100700

מהשדה לצלחת: שוק אוכל בערבה
במהלך ימי התערוכה החקלאית שתתקיים בערבה התיכונה (1-2 בפברואר, רביעי וחמישי) יגיש השף הראל זכאים ממסעדת זכאים הטבעונית בתל אביב מנות בקונספט מהשדה לצלחת שיוגשו בדוכני אוכל (בתשלום סמלי). בנוסף למנות מגוונות מתוצרת חקלאי הערבה שיוצעו בדוכני אוכל, תוגש גם מנת הדגל של מסעדת זכאים - שיפוד פטריות יער צלויות שיוגש לצד פיתה דרוזית על גחלים.  

לפרטים נוספים

מאפי חורף בדוכן הפופ אפ של ארז קומרובסקי במאפיית תשבי
מאפיית תשבי בראשותו של האופה יובל אלחדף מקימה דוכן פופ אפ חורפי בשיתוף השף והאופה ארז קומרובסקי, שיציע מאפים בסגנון דרום צרפת הנאפים בתנור אבן פרובנסלי לאכילה במקום או לקחת הביתה. דוכן המאפים יפעל במהלך כל חודש פברואר, מדי יום שישי, בין השעות 8:00-14:00 במתחם מרכז המבקרים של היקב צמוד למאפייה.

מתחם תשבי. כביש 652, בין זכרון לבנימינה. 04-6288195

ארז קומרובסקי
חוגגים עם ארז קומרובסקי במאפיית תשבי | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור

שבוע הקולינריה הצרפתית ה-5 בישראל
שבוע הקולינריה הצרפתית בישראל יוצא לדרך בפעם החמישית וייערך בכל רחבי הארץ מצפון ועד דרום, בערים תל אביב, חיפה, עכו, טבריה, ירושלים ובאר שבע. 22 שפים וקונדיטור אחד מובילים מצרפת, עטורי כוכבי מישלן ופרסים בינלאומיים, יגיעו לישראל וביחד עם שפים מקומיים מ-18 מסעדות וקונדיטוריה אחת יבנו תפריטים צרפתיים מיוחדים ויאפשרו לקהל הרחב לחוות את המטבח הצרפתי, ב-6, 7 ו-8 בפברואר. משלחת השפים הצרפתים (אשר בראשה עומד גם השנה גיום גומז, השף הראשי של ארמון הנשיאות האליזה ונשיא עמותת הטבחים של הרפובליקה הצרפתית), תכלול שפים רבים המגיעים מאלזס, ובהם השפים הוברט מאץ (כוכב מישלן) ופסקל בסטיאן (2 כוכבי מישלן) המובילים את המשלחת מאלזס. נבחרת השפים תחשוף בפני הקהל הישראלי את נפלאות המטבח הצרפתי בכלל והמטבח של אלזס בפרט.

לכל הפרטים

תפריט חדש במסעדת מיט קיטצ'ן, תל אביב
מסעדת השפים הכשרה מיט קיטצ'ן, בניצוחם של השפים נדב נצר ואלעד לוי, משיקה תפריט חורף המושתת על חומרי גלם עונתיים. בין המנות החדשות: כבד אווז צ'ורוס, קציפת קרמל מלוח, קרמבל פקאן וקינמון (75 שקלים); טרטר פילה בקר קרם חציל שחור, שקדים קלויים, פטרוזיליה, בצל סגול, צלפים, קוויאר בלסמי וטוויל לחם (69 שקלים); סלט סינטה אורוגולה, גזר בצבעים, צנונית, שאלוט, שרי, כוסברה, ויניגרט סויה ליים וג'ינג'ר (49 שקלים); וצלעות טלה תבשיל פריקי, אפונת שלג, שרי צלויות, פטרוזיליה, ויניגרט שיפקה וציר טלה (189 שקלים).

מיט קיטצ'ן. יגאל אלון 65, תל אביב. 03-6310684


תפריט חדש ועונתי בהלנה בנמל, קיסריה
השף עמוס שיאון משיק תפריט חדש במסעדת הלנה בנמל. כמו כן, גם תפריט העסקיות עודכן והתחדש במגוון מנות שונות. בין המנות החדשות: סלט שומר מלפפון ופומלה מפורקת עם גבינת כבשים מלוחה ופיסטוקים (56 שקלים); 200 גרם שרימפס מקומי שאוכלים בידיים עשויים על הפלנצ'ה עם איולי זעפרן (78 שקלים); מוסר כבוש בסלק וערק על סלט עשבים, תותים, שקדים וקרם חציל מעושן (62 שקלים); וביסק סרטנים כחולים, רביולי עם בשר סרטנים ופטרוזיליה (68 שקלים).

הלנה בנמל. נמל קיסריה, קיסריה. 04-6101018

פרוג ושות': בר חדש ברמת גן
עם מנות שיוצאות מהמטבח של השף תומר גרינוולד ("קרב סכינים"), תפריט רחב וקוקטיילים של המיקסולוגית שחר קרייזלר, נפתח לאחרונה הבר פרוג ושות' ברחוב ארלוזורוב ברמת גן. עיצוב המקום משלב קונטרסטים בין העץ הישן והנעים לחדש התעשייתי והחשוף, לצד תאורת פחם ודיוקן ענק של שמעון פרוג שעל שמו ושם הרחוב קרוי גם המקום. הפי האוור מתקיים בכל יום בין השעות 19:00 ל-21:00, עם 1+1 על כל תפריט האלכוהול. פרטים נוספים בעמוד הפייסבוק של המקום

פסטיבל טעמים בעמקים, עמק יזרעאל
פסטיבל טעמים בעמקים חוגג השנה יום הולדת 13, ובמהלכו ייהנו המבקרים מתפריטים מיוחדים במסעדות המובחרות בכל עמק יזרעאל. תפריט הפסטיבל כולל מנה ראשונה, עיקרית וכוס יין מסדרת VATS של יקבי כרמל ב-79-109 שקלים (המחיר ייקבע לפי המנה העיקרית). בין המסעדות המשתתפות: אוקטגון - נהלל, בלה - בית שערים, השף דורון בר און - היוגב, המטבח של איילת (כשר) – כפר חסידים, חוות התבלינים בגלבוע, טנדוקה (כשר) - יקנעם המושבה, לימוזין - רמת ישי, מסעדת הרדוף - קיבוץ הרדוף, קימל בגלבוע, קפה לואיז - קריית טבעון ושלו ביער - קריית טבעון.

לפרטים

שבוע תוספות חינם באגאדיר, תל אביב
סניף הדגל של רשת אגאדיר בנחלת בנימין מתחדש, ועד 3.2 יהיה סגור לרגל שיפוצים. רשת אגאדיר החליטה לשמח את הקהל הרחב, ולקוחות הסניף שנכנס לשיפוץ מוזמנים לבקר בסניף אמבסי הממוקם ברחוב בן יהודה, שם יוכלו ליהנות לאורך השבוע כולו מהטבה מיוחדת ומפנקת של המבורגרים מושחתים עם כל סוגי התוספות על ההמבורגר בחינם וללא הגבלה. 

אגאדיר. בן יהודה 120, תל אביב

אגאדיר
כל התוספות חינם. אגאדיר בן יהודה | צילום: תמוז רחמן, יחסי ציבור

מסביב לעולם ב-6 אומלטים בבנדיקט
במהלך חודש פברואר יצטרפו לתפריט ארוחות הבוקר של מסעדות בנדיקט 6 מנות אומלט מיוחדות. מדי 4 שעות יציינו בבנדיקט את הבוקר במדינות שונות בעולם על ידי הגשת מנת אומלט מיוחדת בניחוח המדינה שהתעוררה לעוד יום חדש. המסעדות יתמלאו בחומרי גלם שונים עם ריחות, טעמים ומנות כמו אומלט אינדונזי, וייטנאמי, דרום אפריקאי, ארגנטינאי, מקסיקני ומהוואי. 

מסעדת שצ'ופק חוגגת 22, תל אביב
מסעדת הדגים ופירות הים הוותיקה חוגגת למעלה משני עשורים של פעילות, ולרגל יום ההולדת במהלך כל חודש פברואר יוגשו מנות ראשונות, יינות בכוס וקינוחים במחיר מיוחד של 22 שקלים בנוסף לתפריט הקבוע. בין המנות בתפריט המיוחד: קרפצ'יו דניס, קלמרי סגול על הפלנצ'ה, ושרימפס בשומשום.

שצ'ופק. בן יהודה 256, תל אביב יפו. 03-5441973

פרונטו קיוסקו חוגגת שנה ומחלקת ארוחה זוגית על חשבון האחות הגדולה, תל אביב
מסעדת המזון המהיר פרונטו קיוסקו של השף דיוויד פרנקל חוגגת שנה לפתיחתה, ולרגל המאורע תחלק מתנות שיצורפו ל-2,000 משלוחים שיצאו במהלך חודש פברואר. ל-2,000 המשלוחים יצורף כרטיס גירוד נושא פרס כדוגמת בקבוקי יין, מנות עיקריות, קינוחים והפרס הגדול: ארוחה זוגית אצל האחות הגדולה, מסעדת השף פרונטו.

למשלוחים: 03-7739900

>> לכל חדשות האוכל