אוכל
אוכל טוב

"בסוף אכפת לי משלושה אנשים בעולם וממה שהם חושבים על האוכל שלי"

תומר אגאי, שנבחר לשף השנה של פרויקט "המסעדות הטובות בישראל", כבר לא מתבייש לעמוד בפרונט. האיש שהעז לפרוץ רק בגיל 40 מצא את הנוסחה שמושכת אליו גם היפסטרים וגם מנכ"לים, שומר פינה חמה בלב לבוס לשעבר חיים כהן, דוהר קדימה עם מסעדה חדשה שיפתח בקרוב באמסטרדם, ואף פעם לא אומר לא לשווארמה אצל הקוסם

גיל גוטקין | אוכל טוב | פורסם 19/09/17 20:18 
תומר אגאי (צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור)
"כשפתחנו את סנטה קתרינה לא הלכנו לאכול אצל מתחרים. זה לא עניין אותנו". תומר אגאי | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור