אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פתיתים אדומים

כל הורה ישראלי שרוצה שהילדים שלו יחשבו שהאוכל שלו הכי טעים בעולם צריך את המתכון הזה, לפתיתים אדומים, מודפס ותלוי על המקרר. השלב הבא: להכין אותו לצהריים לפחות אחת לשבוע, ועדיף יותר

|mako אוכל| פורסם06:55
פתיתים אדומים - מתכון בסיסי (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4241reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כוסות פתיתים
  • 1 בצל גדול, מגורר דק
  • רבע כוס שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף רסק עגבניות גדושה
  • 3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר בינוני שמן ומטגנים את הבצל יחד עם מעט מהמלח 10-15 דקות, עד שהבצל מזהיב.

2מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד 2-3 דקות, עד שחלק מהפתיתים מזהיבים.

3מוסיפים את השום הכתוש, התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים היטב.

4מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומכסים את הסיר היטב. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הפתיתים 10 דקות.

5מכבים את האש, מערבבים את הפתיתים ומכסים שוב ל-10 דקות.

6מסירים את המכסה, מערבבים במזלג ומגישים מיד.

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

פתיתים אדומיםפתיתים אדומים|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!

תגיות:פתיתים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il