
פשטידת דלורית ובורגולפשטידה עשירה וטעימה לילדים שכולה בריאות, ותעשה לגוף הקטן שלהם רק טוב![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שופכים על הבורגול שתי כוסות מים רותחים ומכסים. מניחים ל-20 דקות ומסננים היטב. 2טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב עד שנוצר מרקם צמיגי. 3מוסיפים את הבורגול המסונן, הדלורית, הכוסברה והבצל ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח בהדרגה ותוך כדי בחישה ולבסוף את התבלינים. מערבבים. 4מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות עד שמשחים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |