
ריזוטו בטטות מהירמתכון למנת גורמה טעימה ופשוטה, רק 15 דקות זמן עבודה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את קוביות הבטטה כ-3 דקות. מוסיפים את הריזוטו, מערבבים ומטגנים 3-5 דקות נוספות על אש בינונית. 2מוסיפים את החמאה, השום והתבלינים, מערבבים, מוסיפים את היין הלבן ומערבבים בתנועות איטיות. 3אחרי שהיין נספג מוסיפים את המים או הציר וממשיכים לערבב מדי פעם עד שכל הנוזלים נספגים. 4מבשלים 10-15 דקות נוספות, מפזרים את המוצרלה או הפרמזן, מערבבים ומגישים עם תימין או רוזמרין. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |