אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פטוצ'יני ברוטב שמנת פשוט

הילדים רעבים ואין ארוחת צהריים מוכנה? כך תתקתקו להם פטוצ'יני מעולה בדקות ספורות. לעצמכם אתם מוזמנים להקפיץ כמה קוביות קישוא בשמן זית, לתבל בצ'ילי גרוס ולערבב פנימה

|mako אוכל| פורסם07:24
פטוצ'יני ברוטב שמנת פשוט (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.52263reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם פטוצ'יני (אפשר גם פסטה אחרת)

לרוטב

  • 1 מיכל של שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2בזמן בישול הפסטה מחממים את השמנת בסיר קטן. מתבלים במלח ובפלפל שחור, לפי טעמכם. מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את האש למינימום.

3מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה. מכבים את האש. טועמים ומתקנים תיבול (המליחות תלויה ברמת המליחות של הגבינה).

פטוצ'יני ברוטב שמנת פשוט - ביס טעיםבתמונה: ילדה מרוצה|צילום: אסתי רותם, mako אוכל

* המתכון פורסם לראשונה באפריל 2013

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il