
פטוצ'יני ברוטב שמנת פשוטהילדים רעבים ואין ארוחת צהריים מוכנה? כך תתקתקו להם פטוצ'יני מעולה בדקות ספורות. לעצמכם אתם מוזמנים להקפיץ כמה קוביות קישוא בשמן זית, לתבל בצ'ילי גרוס ולערבב פנימה![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2בזמן בישול הפסטה מחממים את השמנת בסיר קטן. מתבלים במלח ובפלפל שחור, לפי טעמכם. מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את האש למינימום. 3מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה. מכבים את האש. טועמים ומתקנים תיבול (המליחות תלויה ברמת המליחות של הגבינה). בתמונה: ילדה מרוצה|צילום: אסתי רותם, mako אוכל* המתכון פורסם לראשונה באפריל 2013 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |