המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 חוצים בזהירות את תפוחי האדמה ובעזרת כפית מרוקנים את תוכנם לקערה. משאירים שוליים של סנטימטר.
2 מערבבים בקערה את תוכן תפוחי האדמה עם ביצה, אבקת מרק, 2 כפות עירית קצוצה, שמנת חמוצה והגבינות. משאירים 2 כפות מהבולגרית והפרמזן בצד.
3 ממלאים כל חצי תפוח אדמה במלית ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 מפזרים את הגבינות שהשארנו בצד על תפוחי האדמה, מרססים מעט שמן ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה משחימים.
5 מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל
|