אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

סלט פתיתים, אבוקדו ואפונה מטוגנת

תוספת מקורית וטעימה של גיל חובב

|גיל חובב מגיש:המנה של המדינה| פורסם14:43
סלט פתיתים ואבוקדו (תמונת AVI: גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2)
תמונת AVI: גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2
Rating:3.321reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 250 גרם (חצי חבילה) פתיתים אפויים, מבושלים
  • 1 אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 1 כוס שמיר קצוץ
  • 1 פלפל אדום בקוביות
  • 1 כף גדושה מלח גס
  • 1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס
  • מיץ מלימון שלם
  • 1 כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק בלבד)
  • 1 כוס אפונה מטוגנת (קונים בפיצוצייה)

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפתיתים לפי הוראות ההכנה שעל השקית. מקפידים שבתום הבישול הם יהיו יבשים ובודדים.

2מערבבים את כל החומרים בעדינות ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il