אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

גמבה מוקפצת ברוזמרין וזיתים שחורים

מנה צמחונית מהירה, טעימה ומקפיצה

|תוכנית הבוקר של קשת| פורסם10:27
פלפלים אדומים (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 6 יחידות גמבה אדומה
  • 2 שיני שום
  • חצי חבילת רוזמרין טרי
  • 3 כפות זיתים שחורים מגולענים
  • כף שמן זית
  • פלפל ומלח לתיבול

אופן ההכנה:

לחתוך את הגמבה לקוביות גסות ואת הזיתים לטבעות, במקביל לקצוץ את השום והרוזמרין. לחמם את שמן הזית במחבת ווק ולהוסיף את הגמבה עם הזיתים,הרוזמרין והשום, לתבל עם פלפל ומלח ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il