
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את השעועית בליטר וחצי מים למשך שעה ורבע עד להתרככותה. 2בסיר נפרד, מטגנים בשלוש כפות שמן זית את שיני השום, מוסיפים את קוביות הפלפל, קוביות העגבניות, רסק העגבניות וממשיכים לטגן מספר דקות. 3מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, פפריקה, פלפל צ'ומה, מלח ופלפל ומבשלים כ-10 דקות. 4מוסיפים לסיר את השעועית שהתרככה עם מחצית מכמות הנוזלים וממשיכים לבשל כרבע שעה. 5חותכים את הגזר, הקולרבי, ראש הסלרי, ראש הפטרוזיליה, הבצל ותפוח האדמה לקוביות קטנות. 6מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומוסיפים את קוביות הירקות. מרככים את הירקות במחבת, אם יש צורך, מוסיפים 4 כפות מים רותחים. 7מוסיפים את ירקות השורש לנזיד העגבניות והשעועית וממשיכים לבשל יחד כרבע שעה. 8מגישים בקעריות אישיות עם מעט עלי מנגולד, בתוספת לחם או אורז לבן קלאסי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |