אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פטריות פורטבלו צלויות בגריל

מתכון פשוט ומהיר לתוספת צמחונית, טעימה ואלגנטית לכל ארוחה

|מסעדת אוליב ליף| פורסם09:19
פטריות פורטבלו צלויות בגריל (צילום: loooby, Istock)
צילום: loooby, Istock
Rating:4.453reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • פטריות פורטבלו

  • 50 מ"ל שמן שומשום
  • 50 מ"ל רוטב סויה
  • 1 כפית זנגביל קצוץ
  • 1 שן שום קצוצה

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל המצרכים בקערה פרט לפטריות.

2משרים את הפטריות בנוזל שהכנו למשך 10 דקות.

3מחממים גריל פחמים ושמים את הפטריות על הגריל.

4צורבים את הפטריות כ-5 דקות מכל צד ומגישים לשולחן כתוספת ירקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il