אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פסטה פרימוורה

מתכון ביתי ופשוט לפסטה צמחונית עם ברוקולי ועגבניות

|mako| פורסם09:45
פסטה פרימוורה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:2.621reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חצי חבילת פסטה פרפאלה- פפיונים בינוניים (אפשר עם כל סוג אחר, זו הצורה הקלאסית למנה הזו)
  • ראש ברוקולי
  • שתי עגבניות
  • 20 גרם חמאה
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1מרתיחים סיר מלא במים, מוסיפים קורט מלח 2. מפרקים את ראש הברוקולי לפרחים בגודל בינוני מעבירים את הפרחים לכלי המתאים למיקרוגל, מוסיפים מעט מים, מכסים ומאדים כ- 8 דקות עד שהברוקלי מתרכך. 3. תוך כדי אידוי הברוקולי מכניסים את הפסטה למים, מבשלים לפי הוראות היצרן עד למידת אל דנטה 4. בסיר קטן ממיסים את החמאה, בינתיים חותכים את העגבניות גס וכשהחמאה נמסה מעבירים אליה את העגבניות לטיגון קל, מתבלים במעט מלח ופלפל. 5. מוסיפים את הברוקולי אל תוך מי הפסטה הכמעט-מוכנה, מבשלים יחד עוד דקה-שתיים, ומסננים. שופכים מעט מים קרים אל תוך המסננת בכדי לעצור את פעולת הבישול. 6. אל תוך קערה גדולה מעבירים את הפסטה והברוקולי, ועליהם מוזגים את תוכן סיר העגבניות, שבינתיים הפיק לא מעט נוזלים. מערבבים יחדיו ומגישים מיד

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il