אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

עגבניות כבושות

מעדן נימוח, עם טעם תוסס שמשלב את המתיקות הטבעית של העגבנייה בטעמי תבליני הכבישה

|mako| פורסם14:50
עגבניות קטנות (צילום: stock_xchng)
צילום: stock_xchng
Rating:4.5143reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 קילו עגבניות קשות מאוד, חצי אדומות וחצי ירקרקות
  • שמיר ועלי סלרי
  • 1 פלפל ירוק חריף טרי
  • מלח גס
  • חומץ רגיל
  • 6-10 שיני שום קלופות וחצויות לשתיים לאורכן

אופן ההכנה:

1לצנצנת מעוקרת עם פתח רחב דוחסים את העגבניות ומפזרים ביניהן שום, גבעולי סלרי וטבעות פלפל חריף. 2. מוסיפים מים מהולים במלח וחומץ (יחס של כף חומץ וכפית מלח לכל כוס) עד לכיסוי מלא. 3. ממלאים את צוואר הצנצנת בשמיר (להקפיד שגם השמיר מכוסה במי כבישה). 4. מניחים במקום מואר, רצוי תחת אור שמש ישיר, למשך כשבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il