אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פיצה מבצק ללא שמרים

אם היינו אומרים לכם שאתם לא צריכים לחכות לשליח או שהבצק יתפח, אלא יכולים בפחות מ-40 דקות לנגוס בפיצה עסיסית תוצרת בית, לא הייתם הולכים על זה? אז הנה, אנחנו אומרים לכם

|mako אוכל| פורסם07:46
פיצה מבצק עם שמנת חמוצה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.2127reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

תראו לי בן אדם אחד שלא היה שמח לגלות את האופציה להכין פיצה בבית בלי להתפיח בצקים ובלי יותר מידי בלגאן. את המתכון הפשוט הזה כדאי לשמור ליום גשום, כזה שאי אפשר לצאת בו מהבית ומחפשים מה לעשות עם הילדים.

המצרכים (7 מנות):

  • 300 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • אפשר לפזר מעל הפיצה כל תוספת שמתחשק לכם

לבצק:

  • 500 גרם קמח תופח
  • 400 מ"ל (2 מכלים) שמנת חמוצה 9%
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפיות אורגנו
  • 1/4 כוס מים
  • כף מלח

לרוטב:

  • 2 בצלים חתוכים לפרוסות
  • 260 גרם עגבניות מרוסקות
  • 160 גרם רסק עגבניות
  • כף אורגנו טרי
  • 2 כפיות סוכר
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מתחילים ברוטב: מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב. מוסיפים את העגבניות ורבע כוס מים חמים, מערבבים, מתבלים ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות.

2במיקסר מערבבים את כל המצרכים לבצק עד שהוא מתאחד. מקמחים משטח עבודה ומעבדים את הבצק כשתי דקות נוספות.

3יוצרים עיגול ומרדדים לגודל של פיצה. מניחים על תבנית עם נייר אפייה, יוצקים את הרוטב מעל בעזרת מצקת בתנועה מעגלית ומפזרים את הגבינה בצורה אחידה. אפשר להוסיף מעל כל תוספת שרוצים.

4אופים בחום של 200 מעלות כ-17-20 דקות עד שזהוב.

>> בשבוע שעבר הכנו מרק מיסו
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il