אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פסטה ברוטב פסטו

רצועות קישואים ברוטב פסטו - תחליף בריא, טעים ודיאטטי

|mako| פורסם17:04
פסטה ברוטב פסטו (צילום: דנה מאירזון)
צילום: דנה מאירזון
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 4 קישואים

  • 3 כוסות בזיליקום טרי
  • 1 כוס אגוזי מלך טחונים
  • 2 שיני שום
  • ½ כפית מלח ים טבעי
  • 1 כפית שמן זית

אופן ההכנה:

1קולפים הקישואים , וממשיכים באותה פעולת קילוף על מנת ליצור רצועות דקות.

2להכנת הרוטב מכניסים את כל המרכיבים (מלבד הקישואים) לתוך מעבד מזון וטוחנים.

3שופכים את הרוטב מעל רצועות הקישואים ומערבבים היטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il