אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

נגיסי תירס אפויים

מתכון לנגיסי תירס, האחים הצמחוניים והלא פחות ממכרים של הנאגטס. אם לא התארגנתם על תירס טרי, אפשר גם להשתמש בשימורים או קפואים, ותוך שעה יש לכם מנה שתתחסל בטיל

|mako אוכל| פורסם07:15
נגיסי תירס  (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.786reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-25 יחידות:

  • 3 כוסות גרגירי תירס (אפשר קפואים או שימורים מסוננים)
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קמח תירס דק
  • חצי כוס פירורי לחם
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית

לציפוי:

  • כוס פירורי לחם
  • 2 כפות שומשום
  • מעט שמן זית להברשה/זילוף

אופן ההכנה:

1מכניסים למעבד מזון חצי מכמות התירס וטוחנים.

2מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית (כולל יתר התירס) ומשאירים למנוחה של כחצי שעה.

3מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

4מערבבים בקערה קטנה פירורי לחם ושומשום.

5יוצרים כדורים מהתערובת, ומשטחים אותם מעט.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

נגיסי תירס נגיסי תירס|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

6טובלים כל נגיס בפירורי לחם היטב מכל הכיוונים ומניחים בתבנית.

7מזלפים מלמעלה שמן זית ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il