
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל- 175 מעלות. 2מערבבים בקערה את פירורי הלחם, 2 כפות גבינת פרמזן, 2 כפות חמאה מומסת וחצי כפית תערובת תבלינים איטלקית. 3חותכים את הברוקולי והכרובית לחתיכות קטנות (בגודל ביס). 4ממיסים במחבת גדולה 2 כפות חמאה בחום בינוני, מוסיפים בצל ומערבבים במשך 5 דקות או עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את הקמח ויתרת התערובת האיטלקית, אבקת שום ופלפל. 5מוסיפים חלב ומביאים את התערובת לרתיחה. מוסיפים את גבינת השמנת ויתרת גבינת הפרמזן. ממשיכים לבשל עד שהגבינה נמסה לחלוטין . 6מוסיפים את הירקות ומערבבים בעדינות עד לכיסוי מושלם. 7מעבירים את כל התערובת לתבנית אפייה ומפזרים את תערובת פירורי הלחם מעל. 8מכניסים לתנור ואופים במשך 40 דקות עד שהירקות מוכנים ופירורי הלחם משחימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |