המצרכים :
אופן ההכנה:1 מסננים את הזיתים. 2 מערבבים את הזיתים עם 2 כפות שמן זית ומסדרים על נייר אפייה בטוסטר לחיץ. 3 סוגרים את המכסה וצורבים את הזיתים 3-4 דקות, עד שהם זהובים ופריכים. 4 מעבירים את הזיתים לקערה ומוסיפים חומץ לבן, 4-5 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור, צ'ילי יבש, שום ומעט כמון. מערבבים לאיחוד. 5 מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. אם הנוזלים ששמתם לא מכסים את הזיתים - מוסיפים מעט שמן זית וחומץ עד לכיסוי מלא. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים סלט זיתים של יעל קצב | צילום: יעל קצב, mako אוכל סלט זיתים | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |