
המצרכים (2 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים שמן ומוסיפים את הביצים. ממשיכים לקשקש אותן במחבת. 2מוסיפים את העוף (או הטופו) ומטגנים תוך ערבוב כ-3 דקות. 3מוסיפים את הברוקולי וממשיכים לטגן ולערבב כ-2 דקות. 4מוסיפים את האטריות, הסוכר, רוטבי הסויה והבצל הירוק. מערבבים. 5מוסיפים את הנבטים. מערבבים עוד כדקה ומסירים מהאש. 6מגישים עם פלח לימון ופלפל צ'ילי גרוס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |