אוכל
אוכל

טופו מוקפץ עם פלפלים ופטריות

כמה כיף לגלות שאם מצליחים להיות סבלניים ומניחים לטופו לשרות שעתיים במרינדה - מקבלים מוקפץ צמחוני שהוא לא רק טעים אלא נהדר ממש

|mako אוכל| פורסם07:05
רצועות טופו מוקפצות עם פלפלים ופטריות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.5146reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

למשרה הטופו:

  • קוביית טופו (כ-330 גרם), חתוכה לרצועות
  • 4 כפות רוטב צ'ילי
  • כף רוטב טריאקי
  • שן שום, כתושה
  • מלח
  • פלפל שחור

לתבשיל:

  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 פלפלים מתוקים, חתוכים לקובית גדולות או לרצועות
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • סלסילת פטריות שמפיניון טריות, הכי קטנות שיש
  • חצי כפית ג'ינג'ר מגורר
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כף רוטב טריאקי
  • כפית שמן שומשום (לא חובה אבל מומלץ)
  • כף שומשום

אופן ההכנה:

1המשרה: מערבבים היטב את חומרי המשרה עם רצועות הטופו ומשרים לשעתיים לפחות.

2מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את רצועות הטופו כ-5 דקות. מערבבים מדי פעם עד שמגיעים לדרגת הצלייה הרצויה.

3מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים יחד כ-4 דקות. מוסיפים את השום והפטריות, מערבבים, מוסיפים את התבלינים ואת רוטב הטריאקי ושמן השומשום ומקפיצים כ-3 דקות נוספות. לבסוף מוסיפים את השומשום. מגישים חם.

>> לכל הטיפים שלנו
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il