אוכל
אוכל טוב

קציצות עדשים כתומות וקינואה

מדי פעם עולה בנו הרהור, אולי בכל זאת ננסה להיות טבעונים. אנחנו מזדהים עם המסר, חושבים שארנבים זה חמוד ומבינים עמוק בפנים שעגלים זה בעצם אותו הדבר. בינתיים זה לא קרה, אבל הקציצות האלה לגמרי היו רגע כזה

| המטבח הטבעוני שלי, הוצאת תכלת | פורסם  08:39 
קציצות עדשים כתומות וקינואה (צילום: טל סיון צפורין, המטבח הטבעוני שלי, הוצאת תכלת)
צילום: טל סיון צפורין, המטבח הטבעוני שלי, הוצאת תכלת