
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בעזרת מזלג את כל החומרים היטב, חוץ מהאגוזים, עד לקבלת תערובת חלקה. 2מוסיפים את האגוזים. 3שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקפיאים לשעה לפחות. 4פורסים לקוביות. * יש להשאיר את השוקולד בקירור כיוון שהתערובת נעשית רכה בטמפרטורת החדר. ** לקבלת ארומה חזקה יותר של אגוזי לוז: ניתן לקלות אותם 7-5 דקות בתנור בחום של 150 מעלות. *** הכמויות מתאימות למיני־תבנית אינגליש קייק מוארכת. אפשר גם להכין בתבנית פרלינים מסיליקון ולהכפיל את הכמויות. תגיות:פאדג' ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |