אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

פאדג' שוקולד טבעי

מה יותר משמח מפאדג' שוקולד קר, מפנק ועשיר עם חמאת בוטנים, מייפל ואגוזי לוז? שהוא גם טבעוני, נטול גלוטן וללא תוספת סוכר. אישית חיסלנו תבנית שלמה, אז מזל שמדובר בפינוק בריא

|mako אוכל| פורסם10:45
פאדג' שוקולד טבעי (צילום: נועם דוד - סטודיו גלימפס,  יח
צילום: נועם דוד - סטודיו גלימפס, יח"צ
Rating:4.954reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חצי כוס שמן קוקוס
  • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • 2 כפות גדושות אבקת קקאו איכותית
  • חצי כוס + 2 כפות מייפל טהור (אפשר גם דבש או אגבה)
  • 1 כף תמצית וניל טבעית
  • 1 כף מים או חלב סויה/שקדים
  • קמצוץ מלח להבלטת הטעמים
  • שלושת רבעי כוס אגוזי לוז שלמים או שבורים גס (אפשר גם אגוזי מלך)

אופן ההכנה:

1מערבבים בעזרת מזלג את כל החומרים היטב, חוץ מהאגוזים, עד לקבלת תערובת חלקה.

2מוסיפים את האגוזים.

3שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקפיאים לשעה לפחות.

4פורסים לקוביות.

* יש להשאיר את השוקולד בקירור כיוון שהתערובת נעשית רכה בטמפרטורת החדר.

** לקבלת ארומה חזקה יותר של אגוזי לוז: ניתן לקלות אותם 7-5 דקות בתנור בחום של 150 מעלות.

*** הכמויות מתאימות למיני־תבנית אינגליש קייק מוארכת. אפשר גם להכין בתבנית פרלינים מסיליקון ולהכפיל את הכמויות.

>> לעוד מתוקים מפנקים ובריאים של גלית שלגי

תגיות:פאדג'
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il