אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

החרוסת של סבתא דבורה

חרוסת שנעשית באהבה ולפי הרגש. המתכון שמובא כאן הוא הבסיס, אפשר לאלתר ולהוסיף אליו עוד דברים שטעימים לכם או לחזק טעמים נבחרים

|mako אוכל| פורסם17:50
סבתא מכינה חרוסת (צילום: ליזי כהן)
צילום: ליזי כהן
Rating:4.219reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 200 גרם אגוזים טחונים
  • 4 תפוחי עץ מתוקים קלופים
  • סוכר
  • קינמון
  • יין אדום מתוק (מומלץ ורמוט)
  • תוספות לבחירתכם: שקדים, תמרים, בננה ועוד - כיד הדמיון הטובה.

אופן ההכנה:

1את תפוחי העץ מגררים בפומפייה או במעבד מזון.

2מערבבים את תפוחי העץ עם הסוכר, הקינמון והיין האדום. טועמים מתקנים תיבול אם צריך ומתחילים להוסיף כל מה שאוהבים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il