
מרק עדשים עם סלרי וכמוןרק הסתכלנו על התמונה הזו, ומיד נעשה לנו חם יותר: במציאות המרק הזה לא רק מחמם את העיניים, אלא גם ממלא את הבטן ועושה נעים בכל הגוף|loveat| פורסם29/12/1309:44 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הגזר בשמן זית עד להשחמה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתקרמל. 2מנמיכים את האש, מוסיפים את השום והסלרי ומאדים 5-6 דקות. 3מוסיפים את העדשים, הציר, עלי הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעדשים מתרככות, כ-10 דקות. 5 דקות לפני שמורידים מהאש מוסיפים את עלי הסלרי ששמרנו בצד. 5מתקנים תיבול ומגישים. * המתכון באדיבות רשתloveat >> בשבוע שעבר הלכנו על מרק ירקות חורף![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |