
אטריות עם פטריות מוקפצותשמים את האטריות במים רותחים, מקפיצים בינתיים פטריות על האש, מערבבים - ויאללה לשולחן. מנה צמחונית, טבעונית, קלילה וטעימה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
עלות: כ-40 שקלים. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר עם מים רותחים מבשלים את האטריות עד שהן רכות, אבל לא רכות מדי (8-10 דקות). 2במקביל מקפיצים את הפטריות עם מעט שמן רגיל כ-5 דקות ומסננים. 3באותה מחבת גדולה, עם 2 כפות של שמן שומשום, מטגנים את שיני השום. מחזירים את הפטריות, מוסיפים את הסויה ומערבבים. מוסיפים את האטריות, מערבבים ומוסיפים עוד כף שמן שומשום. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך. 4בהגשה מוסיפים את הכוסברה מעל. המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ" >> בשבוע שעבר הכנו פירה ונקניקיות, כמו פעם![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |