1מנפים יחד קמח ואבקת אפייה. מוסיפים קוואקר, מלח וסוכר ומערבבים.
2מוסיפים טחינה, תמצית וניל ושוקולד צ'יפס. מערבבים היטב ומאחדים בידיים לבצק. אם הבצק פירורי ויבש מדי, מוסיפים עוד כף טחינה. אוספים את הבצק לכדור.
3משטחים את הבצק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה למלבן בגודל 20X25 ס"מ. אופים בחום של 180 מעלות, 18-20 דקות. הבצק לא אמור להזהיב.
4חותכים בסכין חדה רק כשהבצק האפוי קר לחלוטין. החיתוכיות מתפוררות מעט וזה בסדר. אם חותכים לפני קירור מוחלט, העוגיות יתפוררו לחלוטין. יוצאות כ-20-25 חיתוכיות.
** אפשר להכין גם כעוגיות – יוצרים מהבצק כדורים קטנים, משטחים אותם מעט ואופים באותה צורה, כ-15 דקות.