אוכל
אוכל
שונות

מרק לאידוי הקוסקוס

מרק עוף וירקות עליו מאדים את הקוסקוס -מרכיב מרכזי בתהליך הכנת קוסקוס מנצח

|גלובס| פורסם09:32
מרק קובה (צילום: דניאל לילה,
צילום: דניאל לילה, "האוצר", על השולחן
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • 3 קישואים

  • 1 בצל גדול
  • 4 גזרים קלופים
  • חצי קילוגרם דלעת קלופה
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 2-3 שיני שום
  • 4 כרעי עוף
  • 4 שוקי עוף
  • 2 כוסות חומוס מושרה וחלוט
  • חצי כוס שמן זית
  • חופן גדול של עלי כוסברה
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • קורט כורכום טחון טרי
  • פלפל לבן טחון טרי
  • מלח ים גס

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצל לגודל בינוני-דק. פותחים את כל שאר הירקות לקוביות קטנות יחסית (בגודל 1 סנטימטר מעוקב).

2מטגנים את הבצל בשמן הזית בסיר אידוי הקוסקוס, רק עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את שאר הירקות, מערבבים, וממשיכים בטיגון במשך עוד כמה דקות.

3מוסיפים את העוף, מציפים במים פושרים ומתבלים במלח, בכורכום ובפלפל לבן. מוסיפים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצים גס. מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומניחים מעליו את הקוסקוס לאידוי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il