אוכל
אוכל
שונות

קציצות קינואה של רביבה וסיליה

שילוב של קינואה לבנה, קינואה אדומה וירקות הוא פצצה של בריאות שמושלם להתחיל איתה שבוע חדש. מה לעשות שבמקרה הזה התוצאה גם טעימה באופן חריג. תסמכו על רביבה וסיליה

|רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות| פורסם07:00
קציצות קינואה, רביבה וסיליה (צילום: רוני כנעני, רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות)
צילום: רוני כנעני, רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות
Rating:4.2216reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • שליש כוס קינואה אדומה (לפני בישול)
  • שליש כוס קינואה לבנה (לפני בישול)
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל
  • 1 גזר
  • 3 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי כוס קמח
  • חצי כוס פירורי לחם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מבשלים את הקינואה בסיר עם מים (כמו פסטה) עד שהיא מתרככת. מסננים.

2מגרדים את תפוח האדמה, את הבצל ואת הגזר בפומפייה וסוחטים היטב את הנוזלים.

3מערבבים את הירקות עם הקינואה ומוסיפים את הביצים, התבלינים, הקמח ופירורי הלחם. מערבבים יחד עד שהעיסה אחידה.

4יוצרים קציצות בידיים רטובות ומטגנים אותן בשמן עמוק עד שהן מזהיבות.

* המתכון מתוך הספר "רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות". להשיג בסניפי רביבה וסיליה ובחנויות המובחרות.לרכישת הספר

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il