
חושבים גם על הצמחונים: מוקפץ של אטריות וירקותלא רוצים בשר? באמת שלא צריך. אינה קראבצקי מזמינה אתכם ללמוד להקפיץ כמו שצריך![]() |
המצרכים (8 מנות):
כלים
אופן ההכנה:אופן ההכנה: 1משרים את האטריות במים עד לריכוך. 2מחממים שמן קנולה במחבת ווק גדולה ושמים שום לכמה שניות כדי שהשמן יספוג את הטעם של השום. 3מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים לכמה דקות. 4מתבלים במעט מלח, פלפל שחור וצ'ילי גרוס. מוסיפים שמן שומשום, סויה ומירין. 5מוסיפים את האטריות וממשיכים להקפיץ שלוש דקות (להוסיף מים במידה וחסר נוזלים). 6מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים. 7מוסיפים בצל ירוק וכוסברה, מערבבים מעט ומיד מורידים מהאש. להגשה: מניחים את המנה על צלחת הגשה יפה ומפזרים בוטנים מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |