אוכל
אוכל
שונות

חושבים גם על הצמחונים: מוקפץ של אטריות וירקות

לא רוצים בשר? באמת שלא צריך. אינה קראבצקי מזמינה אתכם ללמוד להקפיץ כמו שצריך

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם15:48
מוקפץ צמחוני
Rating:4.3123reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • אטריות להשריה במים

  • 1 גזר גדול קלוף וחתוך לרצועות דקות
  • 1 קישוא חתוך לרצועות דקות
  • פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • רבע כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
  • 1 בצל חתוך לרצועות דקות
  • 6 פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות דקות
  • 4 גבעולים של בצל ירוק חתוכים לטבעות קטנות
  • 2 שיני שום פרוסות
  • כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
  • 2 חופנים של נבטים סינים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • חצי כוס בוטנים קלויים מרוסקים
  • 4 כפות שמן קנולה
  • כף שמן שוםשום
  • 4 כפות סויה
  • 2 כפות מירין
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • צ'ילי חריף גרוס
  • רבע כוס חלב קוקוס

כלים

  • קערה לאטריות

  • סכין
  • קרש חיתוך
  • ווק גדול
  • כף עץ
  • מסננת

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

1משרים את האטריות במים עד לריכוך.

2מחממים שמן קנולה במחבת ווק גדולה ושמים שום לכמה שניות כדי שהשמן יספוג את הטעם של השום.

3מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים לכמה דקות.

4מתבלים במעט מלח, פלפל שחור וצ'ילי גרוס. מוסיפים שמן שומשום, סויה ומירין.

5מוסיפים את האטריות וממשיכים להקפיץ שלוש דקות (להוסיף מים במידה וחסר נוזלים).

6מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים.

7מוסיפים בצל ירוק וכוסברה, מערבבים מעט ומיד מורידים מהאש.

להגשה: מניחים את המנה על צלחת הגשה יפה ומפזרים בוטנים מעל.

>> לכל מתכוני השבוע

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il