
קנטוצ'יני גבינות וגרעיניםעוגיות מלוחות פריכות וטעימות, עם גבינה צהובה, פרמזן ושלל סוגי גרעינים![]() צילום: דן פרץ, תנובה |
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1מערבלים את החמאה והמלח במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את יתר חומרי הבצק ומערבלים רק עד לקבלת בצק חלק ואחיד. 2מחלקים את הבצק לשני חלקים ומגלגלים כל אחד לגליל בקוטר 4 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה. מחממים את התנור ל-170 מעלות. 3מוציאים את הבצק מהמקפיא, מורחים בביצה ומפזרים את גבינת הפרמזן. פורסים את הבצק בסכין חד לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים בתבניות אפייה גדולות ושטוחות מרופדות בנייר אפייה. 4אופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. מצננים היטב. * העוגיות יישמרו עד שבוע ימים בכלי אטום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |