
מתכון לשקשוקה קלאסיתשקשוקה קלאסית עם טעמים חזקים, בלי תוספות מיותרות. הקפידו על רכיבים טריים וטובים, עקבו אחרי ההוראות ותקבלו את אחת השקשוקות הכי טעימות שאי פעם טעמתם![]() צילום: Olga Nayashkova, ShutterStock |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים. 2חורצים X בתחתית העגבניות וחולטים זמן קצר בכדי שיהיה ניתן לקלפן בקלות. 3קוצצים את העגבניות הקלופות. שקשוקה. כמה שיותר סוגי עגבניות יותר טוב|צילום: Alesia.Bierliezova, ShutterStock חוץ מעגבניות וזמן לא צריך כמעט כלום. שקשוקה|צילום: Alesia.Bierliezova, ShutterStock4מחממים מחבת או סיר נמוך, מוסיפים את שמן הזית. 5מוסיפים את פרוסות הפלפל עד שעולה ריח של פלפל באוויר. 6מוסיפים את השום ומיד אחריו את העגבניות הקלופות והקצוצות יחד עם המלח. מבשלים כ-7 דקות. 7מביאים לרתיחה את רוטב העגבניות ונותנים לו להתבשל על אש גבוהה. רגע לפני שהנוזלים מאיימים לעזוב את הרוטב מוסיפים פנימה 4 ביצים. לא מכסים. 8השקשוקה מוכנה ברגע שהחלבון מתקרש והחלמון מתקשה על פי טעמכם (נוזלי יותר או פחות). שאלות תשובותחייבים לקלף את העגבניות? לא, אבל מומלץ מאוד. בשביל מה מרתיחים מים? בשביל לחלוט את העגבניות, שיהיה קל יותר לקלף אותן. אפשר לוותר על הפלפל החריף או להחליף אותו בפלפל רגיל? כן וכן. אפשר להשתמש במלח רגיל? כן :) ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |