
פשטידת פסטה לילדיםמתכון למאפה פסטה עם רוטב עגבניות וגבינה שמזכיר לזניה. הילדים ישתגעו על זה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לפשטידה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: חולטים קלות את העגבניות במים רותחים, מקלפים, מוציאים את הגרעינים וחותכים את בשר העגבנייה לקוביות. 2מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את העגבניות, השום והבזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 2 דקות. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עוד 3-5 דקות. 3בסיר עם מים רותחים מומלחים קלות מבשלים את הפסטה עד שהיא אל דנטה. מסננים היטב. 4טורפים את הביצים בקערה גדולה ומערבבים עם הקוטג'. מוסיפים את הקמח, 1/4 כוס פרמזן, הפסטה והרוטב, מתבלים ומערבבים. 5יוצקים לתבנית משומנת קלות, מפזרים מעל עוד 1/4 כוס פרמזן מגוררת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) למשך כ-25 דקות, או עד שמזהיב מלמעלה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |